Κάσος, τελευταίες ειδήσεις από το νησί μας.

Φωτογραφία του συμπατριώτη μας εκπαιδευτικού Μηνά Η. Περσελή από τη νεροποντή της 17ης Νοεμβρίου και την πλημμύρα στις Χαδιές που έπληξε το λιόφυτο του Γιάννη Εμμ. Νικολάκη -«Λιόντα»

Τις τελευταίες ημέρες οι ισχυρές βροχοπτώσεις στο νησί μας είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσουν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του νησιού, τα οποία αποκαταστάθηκαν από το τοπικό συνεργείο του υποπρακτορείου ΔΕΗ, αλλά και κατολισθήσεις σε ορισμένες ξερολιθιές και υποστυλώματα τοίχων κυρίως σε χωράφια στην περιοχή Ελλέρου και την Χέλατρο.

Χθες το απόγευμα τελέστηκε ο καθιερωμένος κάθε χρόνο εσπερινός της Παναγίας Ποταμίτισσας (Μισοσπορίτισσας) στην περιοχή του Σκυλλά. Στιγμιότυπο από τη φωτογραφία του Μηνά Η. Περσελή με τους προσκυνητές στο ξωκλήσι, από αριστερά: Mαρία Εμ. Μαστροπαύλου, Κανάκης Κ. Περσελής, Φούλα και Μαίρη Δ. Καλαφατά, Γιάννης Δ. Φραγκούλης, Γεώργιος Κ. Κίκης. Πίσω: Πόπη Γ. Μάρκου, Μαίρη Ι. Φραγκούλη, Ευδοξία Γ. Κίκη. Στην πόρτα της Ποταμίτισσας ο Μανόλης Φ. Μαστροπάυλος. Ο γαϊδουράκος είναι του Γιάννη Δ. Φραγκούλη. 

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Ανταποκρίσεις από την Κάσο, Πρόλογος. Bookmark the permalink.