Κατάστημα στον Πειραιά με προϊόντα του τόπου μας

Κατάστημα στον Πειραιά, όπου θα πωλούνται δωδεκανησιακά προϊόντα απ’ όλα τα νησιά, πρόκειται να λειτουργήσει, η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιά, και σε ενημερωτική ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

Όπως γνωρίζετε, από πέρυσι, η Ομοσπονδία μας άρχισε να υλοποιεί με αποφασιστικότητα την προώθηση κα προβολή των τοπικών μας προϊόντων. Πρόκειται για ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο, που αποκτά ιδιαίτερη αξία, σε μια πολύ δύσκολη χρονικά συγκυρία για την χώρα μας.

Το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας έγινε πιλοτικά με προϊόντα προερχόμενα από την Κάσο, με στόχο, μέσα στο 2012, να υπάρχει διάθεση προϊόντων από το Αγαθονήσι μέχρι και το Καστελλόριζο.

Επιπλέον, δρομολογούνται ενέργειες για την λειτουργία ενός χώρου-καταστήματος σε κεντρικό σημείο του Πειραιά, τα έξοδα του οποίου, έχει δεσμευθεί να αναλάβει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, μέσω ενεργειών του τέως αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα κ. Σωτήρη Παμπάκα.

Με την βεβαιότητα, ότι και ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα κ. Αντώνης Χατζηϊωάννου, θα στηρίξει την όλη προσπάθειά μας, απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση συνεργασίας σε όλους τους συμπατριώτες και σε όλες τις Δωδεκανησιακές εταιρείες, προκειμένου να πετύχουμε όσο το δυνατό με αποτελεσματικότερο τρόπο, τον κοινό μας στόχο, την προώθηση κα προβολή των τοπικών μας προϊόντων.

Πηγή: Ροδιακή, Ημερομηνία: 20-11-2012 /17:42

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αναδημοσιεύσεις, Πρόλογος. Bookmark the permalink.