Ενημερωτική Συνάντηση Αγροκτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Κάσου

ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ                                                      Κάσος, 20-03-2013
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Την  Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση των μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κάσου, παρουσία  του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Κουριαντάκη, των  Δημοτικών συμβούλων κκ: Μαίρη Φραγκούλη, Ευαγγελίας Δημητρίου, Μανώλη Σοφίλα και Μηνά Ιερομονάχου καθώς και αρκετών συμπατριωτών μη μελών του ΑΣ Κάσου

Η πρόεδρος κα Μαρία Νικολάκη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και   δήλωσε ότι μετά τις δύο πρόσφατες Γενικές Συνελεύσεις, της 19/9/12 και της 2/12/12 (ενημερωτικού χαρακτήρα),  απαιτείται οριστικά και αμετάκλητα η υλοποίηση αποφάσεων, που σχετίζονται άμεσα με τη συνέχιση λειτουργίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κάσου.

Λαμβάνοντας τον λόγο ο διαχειριστής κ. Γιάννης Φραγκούλης, έκανε εκτενή αναφορά στις κατευθύνσεις, που έλαβε εγγράφως από την Νομικό Σύμβουλο της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Άννα Μητροπούλου και οι οποίες περιλαμβάνονται στη συνημμένη από 21/2/2012 επιστολή της, στην οποία, αρχικά  απαντάει σε βασικά ερωτήματα που της τέθηκαν από τον κ. Φραγκούλη και στη συνέχεια κάνει τις προτάσεις της  

Στη συνέχεια, ακολούθησε διαλογική συζήτηση, κατά την οποία εκφράστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις με κοινό ζητούμενο την συνέχιση της λειτουργίας του Συνεταιρισμού, αλλά με την προϋπόθεση την διενέργεια οικονομικού ελέγχου σε βάθος χρόνου και την εξάλειψη κάθε περίπτωσης αμφισβήτησης για τα οικονομικά πεπραγμένα. Ειδικότερα και με χρονική σειρά, πρέπει:

α. Να εκλεγεί νέο ΔΣ από την προσεχή Γενική Συνέλευση

β. Να ανατεθεί ο οικονομικός έλεγχος σε αρμόδιο άτομο

γ. Να συγκληθεί νέα Γενική Συνέλευση, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του οικονομικού ελέγχου, ώστε τα μέλη του Συνεταιρισμού να αποφασίσουν για τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να συνεχίσει η λειτουργία αυτού.

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Πρόλογος. Bookmark the permalink.