Εγκαίνια ποδοσφαιρικού γηπέδου 5Χ5 «A. Ο. ΑΓΚΥΡΑ ΔΙΑΦΑΝΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-1951»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                  
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ                             
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-ΚΑΣΟΥ
 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Προς: Τα  ΜΜΕ Δωδεκανήσου

Κάρπαθος:23-08-2013, Αρ. Πρωτ. :  1397  

λλΘΕΜΑ : ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ 5X5 «A. Ο. ΑΓΚΥΡΑ ΔΙΑΦΑΝΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-1951»

Το απόγευμα της Δευτέρας 19 Αυγούστου 2013 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Ποδοσφαιρικού Γηπέδου 5 x 5 στο Διαφάνι της Καρπάθου από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη παρουσία του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου της Περιφερειακής Ενότητας Καρπάθου-Κάσου Μιχάλη Ερωτόκριτου και πλήθους κόσμου. Προηγήθηκε η διεξαγωγή με εξαιρετική επιτυχία του 1ου Θερινού Φιλικού Ποδοσφαιρικού Τουρνουά Παίδων 5 x 5 Διαφανίου Καρπάθου με τη συμμετοχή των Αθλητικών Συλλόγων «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» Καρπάθου (1η και 2η ομάδα), «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Σπόων Καρπάθου (μικτή ομάδα με τη συμμετοχή αθλητών της «ΒΡΥΣΙΑΝΗΣ» Μεσοχωρίου Καρπάθου) και «ΟΛΥΜΠΟΣ» Ολύμπου Καρπάθου.

κκΟι εκδηλώσεις συνδιοργανώθηκαν από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Νοτίου Αιγαίου (Τομέας Αθλητισμού Δωδεκανήσου), την Περιφερειακή Ενότητα Καρπάθου-Κάσου και τον Πολιτιστικό-Εξωραϊστικό Σύλλογο Διαφανίου Καρπάθου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».

Παραβρέθηκαν ο Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Ζωγραφίδης, ο Αντιδήμαρχος Καρπάθου Γιάννης Χαροκόπος, ο Επίτιμος Πρόξενος της Ελλάδας στη Μαλαισία Μανώλης Νιοτής, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ολύμπου Καρπάθου Ηλίας Παπαηλίας, ο εκδότης της τοπικής εφημερίδας ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΑΡΠΑΘΟΣ Γιάννης Γ. Μηνατσής και άλλοι επίσημοι.

Μετά τις καθιερωμένες ομιλίες και τους σχετικούς χαιρετισμούς ακολούθησε αγιασμός και απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής στους αθλητές και τους παράγοντες των ομάδων που συμμετείχαν στο ποδοσφαιρικό τουρνουά. Το νεοεγκαινιασμένο γήπεδο που δόθηκε επίσημα πια σε χρήση στη νεολαία του τόπου, πήρε το όνομα «A. Ο. ΑΓΚΥΡΑ ΔΙΑΦΑΝΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-1951» του παλιού δηλαδή αθλητικού συλλόγου του χωριού.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Σύμβουλος Πολιτισμού για θέματα Καρπάθου της Περιφερειακής Ενότητας Καρπάθου-Κάσου Γιώργος Νικ. Τσαμπανάκης, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η γνωστή δημοσιογράφος Νία Μηνά Αβδελή.

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Πρόλογος. Bookmark the permalink.