Διευκρινίσεις του Δήμου Κάσου για δημοσιεύματα των δύο παρατάξεων στις επερχόμενες εκλογές

ΕΛΛΗΝΙΚΗ    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ   ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ     
Δ Η Μ Ο Σ   Κ Α Σ Ο Υ                                                                          

Κάσος  6/5/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημοτική Αρχή της Κάσου, χωρίς να έχει την πρόθεση να  παρέμβει επί της ουσίας στην προεκλογική περίοδο που διανύει και το νησί μας επιθυμεί να δώσει διευκρινίσεις σε ορισμένα ζητήματα.

Το τελευταίο διάστημα είδαν το φως της δημοσιότητας  μέσα από τις προγραμματικές θέσεις των δύο Παρατάξεων που διεκδικούν την ψήφο του Κασιώτικου λαού καθώς και με  τις τοποθετήσεις τους μέσα από το διαδίκτυο αναφορές σε έργα που έχουν δρομολογηθεί από την υφιστάμενη Δημοτική Αρχή. Καθώς επίσης υπάρχουν και αναφορές  σε  μελέτες έργων που εκπονήθηκαν  μετά από επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία (αποφάσεις, διαγωνισμοί, κατακυρώσεις κλπ, κλπ) που βρίσκονται ήδη άλλα στο τελικό στάδιο της έγκρισης και άλλα στο στάδιο της ολοκλήρωσής τους.

Επειδή σεβόμαστε την προεκλογική αυτή περίοδο και δεν έχουμε καμία διάθεση να διαταράξουμε περισσότερο τα «νερά» του ήδη οξυμένου προεκλογικού κλίματος, δεν θα προχωρήσουμε σε λεπτομέρειες. Αυτό θα πραγματοποιηθεί εν ευθέτω χρόνο μετά το πέρας των Δημοτικών εκλογών, σε μία  απολογιστική συγκέντρωση κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

                                                          Εκ του Δήμου Κάσου

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
Aside | This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάσο, Πρόλογος. Bookmark the permalink.