Βραβεία και υποτροφίες του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων για το έτος 2013

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του ΣΑΕ με τους βραβευθέντες, χορηγούς και μέλη του Συνδέσμου

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του ΣΑΕ με τους βραβευθέντες, χορηγούς και μέλη του Συνδέσμου

Σχεδόν ογδόντα χρόνια δράσης και προσφοράς του Συνδέσμου Αιγυπτωτών Ελλήνων συμπληρώθηκαν φέτος.

Παρά τις δυσκολίες του, ο Σύνδεσμος κατάφερε και φέτος, την Κυριακή 4 του Μαϊου, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στο εντευκτήριό του, να χορηγήσει όπως κάθε χρόνο τα καθιερωμένα πλέον βραβεία και υποτροφίες σε παιδιά οικογενειών μελών του, επιβραβεύοντας με αυτόν τον τρόπο τις προσπάθειές τους και τις ανησυχίες των γονέων τους για το μεγάλο όνειρο της μόρφωσης.

Για 53 συνεχή έτη ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων συμβάλει με τα βραβεία αυτά και τις υποτροφίες του στην αρτιότερη επιστημονική και πολιτιστική κατάρτιση των μελών του, συμμετέχοντας σε επιστημονικά συνέδρια, σεμινάρια, εθελοντικές προσφορές επιστημόνων σε σπουδαία  ιδρύματα.

Σημαντική είναι και η προσφορά των χορηγών του, που επενδύουν στο μέλλον του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, τους οποίους πάντοτε ευχαριστεί και ευγνωμονεί.

Φέτος ξεχώρισαν :

  1. Το βραβείο Χαριτάτου απένειμε η πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κρ. Τρίμη στην Αθανασία Κουδούνα, με 18965 μόρια ΕΜΠ- Πολιτικό Μηχανικό.
  2. Το βραβείο Οικ. Κοτσαμποπούλου απένειμε ο κ. Μανώλης Θεοδούλου στην αριστούχο φοιτήτρια του ΕΜΠ- Μεταλλιολόγο, Θέμι  Ξανθοπούλου.

Απόστολος Τζιτζάς

Έφορος Βραβείων & Υποτροφιών Σ.Α.Ε.

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Πρόλογος, Πολιτιστικές εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.