ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ – ΚΑΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ

2011ErotokritosΟι εκλογές τελείωσαν. Οι πρώτες εκτιμήσεις του αποτελέσματος στην Περιφέρεια γίνονται. Όσον αφορά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τα αίτια της ήττας πρέπει να αναζητηθούν και να αξιολογηθούν στα πλαίσια της παράταξής μας. Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι στήριξαν την παράταξή μας Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας του Γιάννη Μαχαιρίδη στην Περιφερειακή Ενότητά μας της Καρπάθου και της Κάσου τόσο κατά την α’ Κυριακή όσο και στις επαναληπτικές που την ανέδειξαν στην πρώτη θέση δύο φορές και εμένα πρώτο σε σταυρούς προτίμησης απ’ όλους τους υποψηφίους της Επαρχίας μας (9).

Όσον αφορά την Επαρχία μας (Π.Ε.) η διαφορά στα ποσοστά με αρνητικό πρόσημο από την πρώτη στη δεύτερη Κυριακή οφείλεται κυρίως στην πόλωση που δημιουργήθηκε εξαιτίας του κομματικού αλλά και του πατριωτικού χαρακτήρα, ο οποίος άγγιξε τα όρια του ρατσισμού που εντέχνως πέρασε στο εκλογικό σώμα δημοσίως, ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων ο έτερος υποψήφιος (νεοεκλεγής) της παράταξης που υπερίσχυσε στις εκλογές, καθώς επίσης και στις μεθοδευμένες ενέργειες για γεγονότα ανάξια αναφοράς και αξιολόγησης που έγιναν κατά την πρώτη Κυριακή των τοπικών εκλογών της Καρπάθου, για τα οποία ουδεμία προσωπική ή πολιτική ευθύνη φέρω.

Παρόλα αυτά δηλώνω παρών στα τοπικά δρώμενα και θα προσπαθήσω να προσφέρω στο μέτρο των δυνατοτήτων μου για την ανάπτυξη των νησιών μας, ως εξωθεσμικός εκπρόσωπος της παράταξης στην Επαρχία μας. Θα το κάνω αυτό γιατί όλο αυτό το διάστημα της παρουσίας μου στο Επαρχείο απέκτησα πολλούς και πιστούς φίλους που κόπτονται για τον τόπο τους και την ανάπτυξή του.

Να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου που έδωσαν μαζί με μένα έναν πολιτισμένο αγώνα, με όπλο τον απολογισμό των έργων της ενδεκαετίας μας, τη συνυποψήφιά μου Ρούλα Χουβαρδά – Παπαβασίλη, αποδεικνύοντας στην πράξη πολιτικό πολιτισμό, που είναι ακόμα ζητούμενο στην εποχή μας.

Τέλος να συγχαρώ τη νέα περιφερειακή αρχή, ελπίζοντας να επιτελέσει έργο αντάξιο της ιστορίας του πολιτισμού και της προοπτικής των νησιών μας.

 Κάρπαθος 30-5-2014                                                     Μιχάλης Ερωτόκριτος

                                                                                        Έπαρχος Καρπάθου – Κάσου

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάρπαθο, Πρόλογος. Bookmark the permalink.