Η εκδρομή του Συλλόγου των Εν Ελλάδι Κασίων στη Χαλκίδα και τον Ωρωπό

Πανοραμική θέα από τη βεράντα του πολυτελούς ξενοδοχείου Lucy

Πανοραμική θέα από τη βεράντα του πολυτελούς ξενοδοχείου Lucy

Καμία σημασία δεν έχει αν ήταν λίγοι ή πολλοί… Όσοι κι αν συμμετείχαν χθες Κυριακή 19 Οκτωβρίου, στην ημερήσια εκδρομή που πραγματοποίησε ο Σύλλογος των Εν Ελλάδι Κασίων στη Χαλκίδα και τον Ωρωπό, θα έχουν να θυμούνται πολλά…

Αναμνηστική φωτογραφία με τους εκδρομείς στην  παλιά κινητή γέφυρα της Χαλκίδας

Αναμνηστική φωτογραφία με τους εκδρομείς στην παλιά κινητή γέφυρα της Χαλκίδας

Οι εκδρομείς αναχώρησαν από την Αθήνα με το πούλμαν στις 9:30 το πρωί. Ο καιρός ήταν θαυμάσιος -ας είχε λίγη ψυχρούλα- μετά από σχεδόν μιάμιση ώρα έφθασαν στη Χαλκίδα, όπου στο πολυτελές ξενοδοχείο Lucy με την πανοραμική θέα του στον Ευβοϊκό Κόλπο, κοντά στο επιβλητικό ενετικό κάστρο και στην παλιά κινητή γέφυρα της πόλης, ήπιαν τον καφέ τους.

Στη συνέχεια έκαναν ένα ρομαντικό περίπατο στην πολυπληθέστατη παραλία της Χαλκίδας με τις ταβέρνες που σερβίρουν διάφορες τοπικές σπεσιαλιτέ, τις καφετέριες και το Λαϊκό Μουσείο της πόλης και το Μουσείο Σκαλκώτα – Μέγαρο Λυκείου των Ελληνίδων της Εταιρίας Ευβοϊκών Σπουδών.

Ζεϊμπεκιές... στο Αλώνι

Ζεϊμπεκιές… στο Αλώνι

Και άλλα πολλά ευτράπελα...

Και άλλα πολλά ευτράπελα…

Κατά το μεσημεράκι αναχώρησαν από τη Χαλκίδα και μέσω διαφόρων αγροτικών χωριών όπως τα Νέα Παλάτια και το Συκάμινο έφτασαν στον Ωρωπό. Εκεί στην κοσμική ταβέρνα «Αλώνι» και στην τεράστια αίθουσά της, γευμάτισαν και αργότερα χαλάρωσαν με ελληνική και ξένη μουσική – disco  χορεύοντας με άλλους εκδρομείς.

Όσοι δεν ήρθαν έχασαν.

Συγχαρητήρια στο Σύλλογο των Εν Ελλάδι Κασίων

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις, Ταξιδεύοντας. Bookmark the permalink.