Συνάντηση εργασίας του Χαράλαμπου Κόκκινου με τους δημάρχους Κάσου και Καρπάθου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16-5-2015

O Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο με τη Δήμαρχο της Κάσου κ. Μαίρη Σορώτου-Τσανάκη και με τον Δήμαρχο Καρπάθου κ.  Ηλία Λάμπρο.

Στα πλαίσια της συζήτησης αναπτύχθηκαν αιτήματα και προβληματισμοί , που αφορούν  την αναπτυξιακή πορεία των δυο ακριτικών νησιών μας .
Συγκεκριμένα :
A) Για το νησί της Κάσου απαιτούνται άμεσες παρεμβάσεις  σε σημεία που επλήγησαν από την πρόσφατη επιδρομή του εγκέλαδου. Επίσης να στηριχτούν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου σε έμψυχο δυναμικό.
B)Για το νησί της Καρπάθου είναι αναγκαίες οι διαγραμμίσεις στο οδικό δίκτυο και η ολοκλήρωση της μελέτης για το λιμενικό έργο που έχει ανάγκη το νησί.
Ο κ. Χ. Κόκκινος επιβεβαίωσε ότι σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο και τον Έπαρχο Κάσου -Καρπάθου κ. Μινατσή, θα κινηθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες και θα δρομολογηθούν οι λύσεις για  τα ζητήματα που έχουν προκύψει.

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από τη Ρόδο, Πρόλογος. Bookmark the permalink.