ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΡΙΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάσος, 26-08-2015                                                                          Αριθ. Πρωτ. : 2919

Στις 19 Αυγούστου 2015 πραγματοποιήθηκε στο γραφικό λιμανάκι της  Μπούκας της Κάσου η συναυλία του Μάριου Φραγκούλη, υπό την αιγίδα του Δήμου Κάσου.

Μετά από μια μακρόχρονη απουσία από το νησί μας, ο Μάριος Φραγκούλης- επίτιμος Δημότης Κάσου – επιστρέφει στη Πατρίδα του με μια συναρπαστική συναυλία μαζί με τον εξαιρετικό Γιώργο Περρή  που επίσης κάνει διεθνή καριέρα, ερμηνεύοντας τραγούδια με μουσική Tango γνωστών καλλιτεχνών όπως του Astor Piazolla.

Στη συναυλία συμμετείχε το συγκρότημα “Tangartoπου αποτελείται από τους μουσικούς: Χατζησταύρου Αριστείδης (κιθάρα),  Γρίβας Λευτέρης (μπαντονεόν), Παπαπέτρου Απόστολος (μπάσο), Παναγιωτόπουλος Γιώργος (βιολί). Κοντογεώργης Θωμάς ( πιάνο)

Κατάμεστο το λιμανάκι της Μπούκας από πλήθος κόσμου που παρακολούθησε τη συναυλία, κάτοικοι του νησιού, καθώς και επισκέπτες που ήρθαν ειδικά για τη συναυλία από τη γειτονική Kρήτη και Κάρπαθο που τους συνεπήρε η υπέροχη φωνή του καταξιωμένου καλλιτέχνη με το ήθος του και το αστείρευτο ταλέντο του.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η συναυλία πραγματοποιήθηκε χάρις στην πρωτοβουλία των συμπατριωτών μας Νίκου και  Χάϊντι Παπαδάκη, οι οποίοι με την θερμή φιλοξενία τους και την ευγενική χορηγία τους συνέβαλαν ουσιαστικά.

Επίσης συνέβαλαν με την ευγενική χορηγία τους στην υλοποίηση της Συναυλίας οι εταιρείες : AMSTEL και ιδιαιτέρως ο κύριος Μηνάς Μαυρικάκης, ANEK & ΑEGEAN AIRLINES

Θερμές ευχαριστίες αποδόθηκαν από τον Δήμο Κάσου σε όλους τους χορηγούς.

Στη  συναυλία δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι νέοι Κασιώτες  μουσικοί  Μάρκος Ιερομόναχος,Ηλίας Τουσούνης και Ανδριανός Χασαπλαδάκης καθώς και ο γνωστός λυράρης  Γεώργιος Κίκης που με τις  παραδοσιακές μαντινάδες τους συνόδεψαν τον Μάριο. Η συναυλία έκλεισε με ελληνικά τραγούδια που ερμηνεύτηκαν από τον Μάριο Φραγκούλη, τον Γιώργο Περρή και τη Δήμαρχο Κάσου.

Η Δήμαρχος Κάσου εξέφρασε την ελπίδα και ευχή όλων των Κασιωτών ότι αυτή θα είναι η αρχή του «Φεστιβάλ Κάσου – Μάριος Φραγκούλης».

Εκ του Δήμου Κάσου

Πηγή> Δ Η Μ Ο Σ   Κ Α Σ Ο Υ  

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάσο, Πρόλογος. Bookmark the permalink.