Ψήφισμα της Ο.Δ.Π.Σ. Ρόδου για τον Μιχάλη Σκαναβή

ομΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΡΟΔΟΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Παροικιακών Σωματείων Ρόδου, με έκτακτη συνεδρίαση του εκφράζει την οδύνη και την θλίψη όλων των μελών των Συλλόγων για  την απώλεια του επίτιμου προέδρου της Ομοσπονδίας ΜΙΧΑΛΗ ΣΚΑΝΑΒΗ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή.

Ήταν ο μακροβιότατος πρόεδρος όλων των συλλόγων. Αφιέρωσε τη ζωή του για την ένωση των συλλόγων, τη διατήρηση της ομόνοιας, τη διατήρηση των παραδόσεων και τη δραστηριότητα τόσο της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΤΩΝ «Ο ΤΗΛΙΝΗΣ», όσο και όλων των Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων της Ρόδου.

Οι Δωδεκανησιακές παροικίες της Ρόδου οφείλουν πολλά στον πρωτεργάτη της παράδοσης.  Η ζωή του αποτελεί παράδειγμα εθελοντισμού και συνέπειας προς όλους μας. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΚΑΝΑΒΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΙΣ 12 π.μ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΤΑΦΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας
Νίκος Κωνσταντινίδης

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από τη Ρόδο, Πρόλογος. Bookmark the permalink.