Ενημέρωση για τη λειτουργία των ιδιωτικών γυμναστηρίων και εκμάθησης αθλημάτων

Ρόδος 18 Νοεμβρίου 2015

Το Τμήμα Αθλητισμού & Πολιτισμού της Δ/νσης Τουρισμού, Αθλητισμού-Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης & Απασχόλησης Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνει την μετεγκατάσταση του στο κτίριο του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Γραφείο 4, Πλατεία Ελευθερίας 1, Ρόδος – Τ.Κ. 85100.

Επίσης ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι τα ιδιωτικά γυμναστήρια των οποίων η Άδεια Λειτουργίας έχει λήξει ή πρόκειται να λήξει άμεσα πρέπει να καταθέσουν αίτημα για Ανανέωση της Άδειας τους. Η διαδικασία που απαιτείται για νόμιμη Ίδρυση και Λειτουργία των Ιδιωτικών Γυμναστηρίων και Ιδιωτικών Εκμάθησης Αθλημάτων περιγράφεται αναλυτικά στην ΚΥΑ Αριθμ. ΔΙΑΔΠ/Φ.Α.2.1/33565/9-12-2013 (ΦΕΚ 3169/Β’/12-12-2013).

Για κάθε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπεύθυνη υπάλληλο του Τμήματος Τριανταφύλλου Σουσάνα, τηλ.: 2241360572, e-mail: s.triantafyllou@rho.pnai.gov.gr.

Ε.Π. ,Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

Πηγή>ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ -Τμήμα Αθλητισμού & Πολιτισμού

  

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από τη Ρόδο. Bookmark the permalink.