Καλύφθηκαν κενά σε Δημοτικά Σχολεία Καρπάθου και Κάσου

Κάρπαθος :  27-11-2015

Το Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδ/σου κ Ηλία Βασιλειάδη επισκέφτηκε στο γραφείο του στην Ρόδο ο Έπαρχος Καρπάθου- Κάσου κ. Γιάννης Γ. Μηνατσής.

Ο κ. Έπαρχος ζήτησε από τον κ Βασιλειάδη να καλυφθούν τα κενά τα οποία υπάρχουν σε διδακτικό προσωπικό στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Καρπάθου και της Κάσου.

Μετά από μία και πλέον ώρα συνεργασίας των δύο ανδρών, ο κ. Βασιλειάδης ανακοίνωσε στον Έπαρχο κ Γιάννη Γ. Μηνατσή ότι τοποθετούνται :

  • Στο Νηπιαγωγείο του 1ο Δημοτικού Σχολείου Καρπάθου, μία νηπιαγωγός η οποία θα αναλάβει καθήκοντα άμεσα.
  • Στο νηπιαγωγείο του Δημοτικού Σχολείου Διαφανίου, μία νηπιαγωγός η οποία αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα.
  • Στο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αρκάσας μια Δασκάλα η οποία αποσπάται από την Ρόδο και αναλαμβάνει καθήκοντα την προσεχή Πέμπτη.
  • Στο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας  Κάσου, μία Νηπιαγωγός η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα άμεσα.

Με τις τοποθετήσεις αυτές καλύπτονται όλα σχεδόν τα κενά στα Δημοτικά Σχολεία  και Νηπιαγωγεία της Καρπάθου και της Κάσου ενώ για το ολοήμερο Σχολείο Διαφανίου, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας κ. Βασιλειάδης, διαβεβαίωσε τον κ. Έπαρχο, ότι θα μεριμνήσει άμεσα για την τοποθέτηση εκπαιδευτικού.

Ο κ. Έπαρχος Καρπάθου-Κάσου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Ηλία Βασιλειάδη για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του και την άμεση παρέμβαση του, για την κάλυψη κενών θέσεων στα Σχολεία και Νηπιαγωγεία των δύο ακριτικών νησιών μας, Καρπάθου και Κάσου.

                                                                       Ο  Έπαρχος  Καρπάθου-Κάσου

Πηγή>Π.Ε. ΚΑΡΠΑΘΟΥ -ΚΑΣΟΥ /Δ.Τ. Αρ.Πρωτ: 2137     

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάρπαθο, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.