Χορηγίες υποτροφιών σε υποψήφιους φοιτητές της Κάσου

Σύλ. Κασ. ΡόδΟ Σύλλογος Κασιωτών Ρόδου «Ο ΧΑΔΙΩΤΗΣ» σε συνεργασία με την Ομοσπονδία των Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου, για άλλη μια χρονιά εξασφάλισε υποτροφίες για Δωδεκανησίους φοιτητές από το Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Κύπρου.

Όπως είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια η Ομοσπονδία εξασφάλιζε 3-4 ολικές υποτροφίες για  φοιτητές της Δωδεκανήσου.

Μετά από επαφές που έγιναν, με την παρέμβαση των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Ρόδου, το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας δεσμεύτηκε να χορηγήσει περιορισμένο αριθμό «μερικών» υποτροφιών σε Δωδεκανησίους φοιτητές (το 50% των διδάκτρων).

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για τις «μερικές» υποτροφίες οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση http://unic-greece.gr/ να συμπληρώσουν την αίτηση χορήγησης υποτροφίας (πάνω με πορτοκαλί) και να ενημερώσουν το σύλλογο για να προωθήσει τα αιτήματα των ενδιαφερόμενων.

Η φοίτηση είναι υποχρεωτική και η διάρκεια σπουδών δεδομένη. Το πτυχίο είναι πλήρως αναγνωρισμένο και δεν απαιτείται καμία διαδικασία για την επιστημονική και επαγγελματική κατοχύρωση του πτυχιούχου.

Η Κυπριακή κυβέρνηση χρηματοδοτεί, υπό προϋποθέσεις το υπόλοιπο 50% των διδάκτρων.

Όποιος υποψήφιος νέος ή νέα της Κάσου ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με το σύλλογό μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ο πρόεδρος του συλλόγου

Νίκος Κωνσταντινίδης

6977702484

email: konstfamily@hotmail.com

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από τη Ρόδο, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.