Δραστηριότητες τον Ιούλιο στην Κάσο

DSC05262Κάσος 1-8-2016

DSC05276Το ΔΣ της «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ» ολοκλήρωσε τις δραστηριότητες του στην Κάσο για τον μήνα Ιούλιο, με την συνάντηση γνωριμίας την Παρασκευή 29/7 στη σάλα Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο  Αρβανιτοχωρίου.

Είχε προηγηθεί αντίστοιχη συνάντηση την Πέμπτη 21/7 στη σάλα της Αγίας Μαρίνας σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο  Αγίας Μαρίνας.

Σκοπός των δύο συναντήσεων, αλλά και όσων θα ακολουθήσουν σε Κάσο, Ρόδο και Αθήνα, είναι η ενημέρωση συμπατριωτών και φίλων για το τι είναι μια κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση και πως μπορεί να βοηθήσει η «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ» την ανάπτυξη της Κάσου.

DSC05267Επιπλέον των δύο ενημερωτικών συναντήσεων, σε συνεργασία με το παράρτημα Κάσου της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος, οργανώσαμε την «ΑΣΤΡΟΒΡΑΔΙΑ»,  στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου και Λ.Τ. Κάσου,   την Πέμπτη 28/7, κατά τη διάρκεια της οποίας οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ξενάγηση με λέιζερ στον νυχτερινό ουρανό της Κάσου, από τον κ. Νίκο Ξενάκη καθώς και παρατήρηση με ρομποτικό τηλεσκόπιο, του Κρόνου και άλλων ουρανίων αντικειμένων.

Φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας, kasios koinsep, στο facebook

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάσο, Πρόλογος, Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.