ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΣΟΥ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ»

Θεατρικό Εργαστήρι -ΚάσοςΠολλά μπράβο σε όλους τους ηθοποιούς για την μεγάλη προσπάθεια και την ψυχή με την οποία ντύνουν τους ρόλους. Μπράβο στην Νικολέττα για την σκηνική ευκολία και τον υποκριτικό αυτοέλεγχο. Στο Βασίλη για τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει το κωμικό στοιχείο και την εξέλιξη της «υποκριτικής» του. Στο Γιάννη για την τόλμη των «νούτικων» αυτοσχεδιασμών και την επικοινωνιακή πρόκληση την οποία προτάσσει στο κοινό. Στη Μαριλύ για την κομψότητα και τη χάρη με την οποία «γεννά-δημιουργεί» τις ντελικάτες κοπέλες του ’60. Στο Γιώργο για την άνεση με την οποία φτιάχνει τόσα διαφορετικά ρολίστικα στυλ. Στη Ιωάννα και στον «Εμπα» για την ελπιδοφόρα παρουσία στο βάπτισμα της σκηνής. Και ένα μεγάλο μπράβο στο Νίκο, γιατί ένοιωσε τη χαρά της δημιουργίας ενός ρόλου που τον έκανε δικό του και τον απογείωσε.

Όταν βλέπω το «Θεατρικό Εργαστήρι Κάσου», νοιώθω έντονα τη δύναμη της σκηνής που τραβά εσάς και εμάς τους θεατές, με τόσο απλές θεατρικές συνθήκες: πάγκοι ενωμένοι για το κρεβάτι του σκηνικού, κοστούμια εκ των ενόντων, λάθη, αστοχίες, τα μικρόφωνα να πέφτουν, αλλά γέλιο και χαρά και ένα ακόμα βήμα για την ομάδα.

Μπράβο και στο Γιάννη που ζωντανεύει τα όνειρά του, τους συντονίζει και τους κρατά ενωμένους και ζεστούς για το επόμενο έργο!

Αναμφισβήτητα η μουσική επιμέλεια ενός τόσο καλού μουσικού όπως ο Θ. Οικονόμου απογείωσε το μέλος της παράστασης, παρά τα ηχητικά προβλήματα με τα οποία πάλεψε και νίκησε ο Γ. Κουργιαντάκης. Άλλωστε στην Κάσο όλα, και τα πιο απλά, γίνονται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Μπράβο στην υποβολέα που σώζει τις καταστάσεις, και σε όλους και σε όλες που βοηθούν αυτήν την ομάδα!

Καλή συνέχεια!

Άννα Μαυρολέων

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Από καλλιτεχνική άποψη..., Διαλογισμοί-Γνώμες-Απόψεις, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος. Bookmark the permalink.