«Δημιουργία εργαστηρίου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάσος, 18 Αυγούστου 2016

Σύμφωνα με το άρθρο 3 του καταστατικού της, η «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ» προτίθεται να αρχίσει τις δραστηριότητές της με την δημιουργία εργαστηρίου παραγωγής τοπικών προϊόντων ζαχαροπλαστικής και διατροφής και προώθησή τους στο εμπόριο.

Προκειμένου να υλοποιήσει με επιτυχία την εν λόγω δραστηριότητα, η «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ» προτίθεται να μισθώσει κατάλληλο χώρο και στη συνέχεια να εγκαταστήσει τον προβλεπόμενο εξοπλισμό, το κόστος προμήθειας του οποίου εκτιμάται να ανέλθει στο ποσό των 25.000€.

Στην προσπάθεια αυτή που μόνο οφέλη μπορεί να προσφέρει όχι μόνο σε όσους απασχοληθούν στο εργαστήριο, αλλά σε όλους τους κατοίκους του νησιού μας, καλούμε όλους εσάς να συμβάλλουν οικονομικά στην υλοποίηση αυτού του σκοπού, είτε με την αγορά μερίδων (έως 5 μερίδες ανά άτομο, αξίας 100€ έκαστη), είτε με την δωρεά οποιουδήποτε χρηματικού ποσού, στον λογαριασμό που διατηρεί η «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ» στην τράπεζα ALPHA BANK με ΙΒΑΝ: GR38 0140 7450 7450 0200 2006 342 και SWIFT/BIC: CRBAGRAA.

Η Διοικούσα Επιτροπή της «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ»

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάσο, Αναδημοσιεύσεις, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.