Πολιτιστικές δραστηριότητες στο φετινό καλοκαίρι του Δήμου Κάσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάσος, 02-09-2016

Μια πρωτόγνωρη καλλιτεχνική και πολιτισμική δραστηριότητα γνώρισε φέτος η Κάσος, και αποκορύφωμά της υπήρξε το «Φεστιβάλ Κάσου», 16 –19 Αυγούστου στο οποίο πήραν μέρος οι Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής, ο Σταύρος Ξαρχάκος, οι ΄Αγγελος και  Στέλιος  Διονυσίου μαζί με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση (υιό) καθώς και  κουβανέζικο μουσικοχορευτικό συγκρότημα.

Η επιτυχία του εγχειρήματος που έμοιαζε μεγαλύτερο από τις δυνατότητες του νησιού, υπήρξε απόλυτη και αυτό οφείλεται στην αρμονική συνεργασία όλων των εμπλεκομένων.

Ευχαριστούμε ολόθερμα

  1. Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Περιφερειάρχη Γεώργιο Χατζημάρκο για την επιχορήγηση του Φεστιβάλ με το ποσό των 12,000€.
  2. Το ζεύγος των Νικόλαου και Χάιντι Παπαδάκη για την οικονομική στήριξη των συναυλιών και τη συνεργασία τους στα θέματα υλοποίησης τους.
  3. Το Σύλλογο Κασίων Ρόδου «Ο Χαδιώτης» και τον πρόεδρό τους κύριο Κωνσταντινίδη Νικόλαο.
  4. Τους χορηγούς: Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς, τη Rina, την εταιρεία Chandris (Hellas) INC, την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, το International Propeller Club, την Blueship, την Orecoal, την Ασπις Real estate, τη Βαπ Π.Κούγιος ΑΒΕΕ, το Απάγγιο, τα δωμάτια ΑΜΦΗ, το Sunset Hotel και Georgette & Charles Mallory.
  1. Τους εθελοντές του Δήμου που βοήθησαν στο στήσιμο και την άψογη διοργάνωση και το κοινό που συμμετείχε με θερμό χειροκρότημα και ανταπέδιδε με ενθουσιασμό και μέσα σε πλαίσια ευπρέπειας και πολιτισμού τους καλλιτέχνες, διοργανωτές και χορηγούς. Για την ενημέρωση του κοινού σας πληροφορούμε ότι ο Δήμος  επιχορήγησε το φεστιβάλ με το ποσό των 10.000 €

Αμέριστες, βεβαίως είναι οι ευχαριστίες προς όλους τους καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και στους νέους λυράρηδες της Κάσου που τους πλαισίωσαν με εξαιρετική επιτυχία.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΟΥ

Πηγή> Δήμος Κάσου/Δ.Τ. Αριθ.πρωτ: 2466

 

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Ανταποκρίσεις από την Κάσο, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.