Ο.Δ.Σ.Α-Π. :Συνάντηση αλληλοενημέρωσης στη Βουλή με τον Δ. Κρεμαστινό

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Α.-Π.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1-2-2017

Την 31/1, o Αντιπρόεδρος της Βουλής συμπατριώτης μας καθηγητής κ. Δημήτρης Κρεμαστινός προσκάλεσε στη Βουλή εκπροσώπους των παροικιακών Σωματείων Δωδεκανήσου, με σκοπό την αλληλοενημέρωση σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος και σε προβλήματα που έχουν οξυνθεί, λόγω και της γενικότερης κακής κατάστασης, που όλοι βιώνουμε.

Αφορμή για την εν λόγω συνάντηση απετέλεσε η ανάγκη συντονισμού για τον εορτασμό της επετείου 70 χρόνων ελεύθερα Δωδεκάνησα, για τον οποίο η Ομοσπονδία μας έχει πραγματοποιήσει ήδη μια συνάντηση και επιβάλλεται να ακολουθήσουν και άλλες. Ο πρόεδρος κ. Γιάννης Φραγκούλης αναφέρθηκε επιγραμματικά στα κυριότερα τρέχοντα θέματα, που απασχολούν τους συμπατριώτες της παροικίας και των νησιών μας και ειδικότερα για τις όποιες εκδηλώσεις πραγματοποιηθούν για την φετινή επέτειο τόνισε την σημασία αρμονικής συνεργασίας όλων: Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, Δήμοι της Δωδεκανήσου, Ομοσπονδίες Δωδεκανησιακών Συλλόγων Αττικής, Ρόδου, Αμερικής καθώς και λοιποί Δωδεκανησιακοί φορείς και σύλλογοι εσωτερικού και εξωτερικού, προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος, σύμφωνα με τον γενικό συντονισμό της Βουλής των Ελλήνων.

Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων, κατά την οποία ο κ. Κρεμαστινός αναφέρθηκε σε ενέργειες που έχουν γίνει και κυρίως σε  ενέργειες που πρέπει να γίνουν προς την κατεύθυνση επίλυσης όσο το δυνατό περισσοτέρων προβλημάτων των Δωδεκανησίων. Η συνάντηση έκλεισε σε κλίμα γενικής ικανοποίησης και με την υπόσχεση της επανάληψής της, τόσο στη Δωδεκανησιακή Εστία σε μια νέα προσπάθεια ανοικτού καλέσματος, όσο και στη Βουλή, όπου το γραφείο του κ. Κρεμαστινού είναι πάντα ανοικτό για όλους τους συμπατριώτες μας.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας

Advertisements

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.