«Το Καφενείο των Ιδεών» Κυριακή 5-2-2017 ώρα 20:00 στον ΣΑΕ

outlook-2Αθήνα 3 Φεβρουαρίου 2017

Αγαπητά μας μέλη,

Ο Διεθνής Πολιτιστικός Οργανισμός «Το Καφενείο των Ιδεών» σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 20:00 στο εντευκτήριο μας, υπό την αιγίδα του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων και την στήριξη του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων.

Η εκδήλωση διοργανώνεται προς τιμήν των Ουκρανών Ακαδημαϊκών Καθηγητών κ.κ. Yurii Mosenki και Nazar Nazarov, με την ευκαιρία της έκδοσης των βιβλίων τους στην ουκρανική και αγγλική γλώσσα και με τίτλους «Η Γένεσις της Ευρώπης» και «Άπαντα» του ποιητή Κωνσταντίνου Π. Καβάφη. Η παρουσία σας θα είναι τιμή για τους δύο μεγάλους Φιλέλληνες προσκεκλημένους.

Θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα το οποίο θα πλαισιώσουν ο διακεκριμένος ηθοποιός κ. Πάρις Κατσίβελος παρουσιάζοντας θεατρικοποιημένο Καβάφη και η Χορωδία «Παράκλητος» υπό τη Θεώνη Μούλτου.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι ηθοποιοί Χαρά Κολιού, Μίτση Χριστοδούλου και Κατερίνα Δουργούτη. Οι ηθοποιοί Γιώργος Κανέλλης και Παντελής Γαρείος θα απαγγείλουν «απόκρυφα» ποιήματα του Καβάφη και Ναζάροβ, ο οποίος και θα ερμηνεύσει συνθέσεις στο πιάνο.

Παρακαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Αναδημοσιεύσεις, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.