Εκδηλώσεις της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Δωδεκανήσου

Η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Δωδεκανήσου οργανώνει δύο εκδηλώσεις στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου :

Ι) Μαζί με τον Σύλλογο των Καλυμνίων Ρόδου, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του κ. Γιάννη Θ. Πατέλη με τίτλο:  «Η Υγεία στην Κάλυμνο από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι την Απελευθέρωση» στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου (Άνω), στις 7,30μ.μ. την 11η Φεβρουαρίου 2017. Προλογίζει ο πρόεδρος του Αναγνωστηρίου «ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ» Παναγιώτης Γιαμαίος. Την παρουσίαση θα κάνει ο πρώην σχολικός σύμβουλος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κώστας Μηνέτος και ο ίδιος ο συγγραφέας.

ΙΙ) Διοργανώνει ένα φιλολογικό μνημόσυνο για το Μιχάλη Σκανδαλίδη στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου (Άνω),  στις 10:30π.μ. την 12η Φεβρουαρίου 2017, αμέσως μετά από ντον εκκλησιασμό και το μνημόσυνο στον Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου. Στο μνημόσυνο θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Σ.Γ.Τ.Δ. Μανόλης Μακρής και εκπρόσωποι από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρόδου, τον Παγκωακό Σύλλογο Ρόδου, τον Παννισυριακό Σύλλογο Ρόδου, τον Σύλλογο Καλυμνίων Ρόδου και την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου.

Πνευματικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου (Άνω) – Πατρ. Αθηναγόρα – 85100 Ρόδος

Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Δωδ/σου (6977702484 –konstfamily@hotmail.com)

Advertisements

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Παρουσιάσεις Βιβλίων, Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.