Επίσκεψη των μαθητών Α’ Β’ Γ’ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Κάσου στον Δήμο Κάσου

Κάσος 12-3-2017

Οι μαθητές των Α’ Β’ Γ’ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Κάσου επισκέφτηκαν στις 10 Μαρτίου 2017 τη Δήμαρχο Κάσου κ. Μαίρη Σορώτου-Τσανάκη στο Δημαρχείο.

Στα πλαίσια περιβαλλοντικών προγραμμάτων με θέμα το ΝΕΡΟ  οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια του σχολείου και τις δασκάλες τους, ενημερώθηκαν από τη Δήμαρχο για την ύπαρξη γλυκού νερού, τις γεωτρήσεις, την ποσότητα και την ποιότητα του πολύτιμου αυτού αγαθού στην Κάσο, διατύπωσαν τα δικά τους ερωτήματα και συζήτησαν με τη Δήμαρχο.

Επίσης, οι μαθητές παρουσίασαν την αφίσα που κατασκεύασαν οι ίδιοι με τίτλο: «Κανόνες εξοικονόμησης νερού» με την υπόσχεση ότι θα γίνει και ημερολόγιο, ώστε να στολιστεί στο σχολείο τους και να προσφερθεί στον Δήμο.

Η Δήμαρχος συνεχάρη τα παιδιά για την προσπάθειά τους αυτή και τους  παρότρυνε   να ακολουθούν τους κανόνες αυτούς στην  καθημερινότητά τους.

Advertisements

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάρπαθο, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.