Εορτές Εξόδου 2017 : Τελετή αδελφοποίησης του Δήμου Κάσου με τον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες (4-4-2017) το απόγευμα στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο η τελετή αδελφοποίησης του Δήμου Κάσου με τον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Η Δήμαρχος Κάσου κα Μαίρη Σορώτου – Τσανάκη επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στο Μεσολόγγι όπου είχε διετελέσει Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας.Όπως είπε και η ίδια είδε πολλούς φίλους και συνεργάτες από τα παλιά και το γεγονός ότι η εκδήλωση πραγματοποιείτε στο Τρικούπειο το οποίο αυτή το ανακατασκεύασε την κάνουν να νοιώθει πολύ συγκινημένη.

Ο Δήμαρχος συγκινημένος μιας και η κα Μαίρη Τσανάκη είναι παλιά του φίλη τόνισε πως η συνεργασία των 2 δήμων θα έχει συνέχεια και δεν θα μείνει μόνο σε αυτή την εκδήλωση.Θύμισε ότι όταν ο Δήμος Κάσου ζήτησε υπάλληλο για να στελεχώσει το δημαρχείο μιας και δεν είχε να εξυπηρετηθούν οι δημότες ,αποσπάστηκε Μεσολογγίτης υπάλληλος ο κ.Ηλίας Βίλλιος ώστε να βοηθήσει τον Δήμο Κάσου.

Στην συνέχεια ακούστηκαν παραδοσιακά τραγούδια από τον χορευτικό σύλλογο του Δήμου Κάσου. Μάλιστα γράφτηκε και μαντινάδα για την αδελφοποίηση των δυο δήμων.

Εντύπωση προκάλεσε το δώρο του κ. Νίκου Κορδόση προς την κα  Μαίρη Σορώτου – Τσανάκη το οποίο ήταν ένα κάδρο στο οποίο απεικονίζεται μια γυναίκα από το Μεσολόγγι και μια γυναίκα από την Κάσο.Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος αντάλλαξε δώρα με την κ. Μαίρη Σορώτου – Τσανάκη η οποία τον προσκάλεσε στην Κάσο.

Tο σχετικό VIDEO: Εορτές Εξόδου 2017 Αδελφοποιηση Δήμων Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και Κάσου με μαντινάδες και χορούς

Πηγή> http://www.onairnews.gr/

Advertisements

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Αναδημοσιεύσεις, Μια φωτογραφία, μια ιστορία..., Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις, VIDEO. Bookmark the permalink.