Ενημέρωση για ενέργειες Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου και Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου για τις συνέπειες των πλημμυρών της Κάσου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΩΡΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 Προς

  • Δήμαρχο Κάσου κ. Μαρία Τσανάκη
  • Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Νικολάου
  • Πρόεδρο Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς κ. Γιάννη Φραγκούλη.
  • Έπαρχο Καρπάθου – Κάσου κ. Μηνατσή

Ρόδος, 5/4/2017  Α.Π.: Οίκ. 90

Κυρία Δήμαρχε,

Σας καταθέτω και εγγράφως την ενημέρωση που παρείχα τηλεφωνικά σε εσάς, στον Αντιδήμαρχό σας κ. Ιωάννη Νικολάου και στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς κ. Γιάννη Φραγκούλη, που με πρόσφατα έγγραφά τους αιτήθηκαν τη συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τα οποία μου κοινοποιήθηκαν για την αντιμετώπιση καταστροφών από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις στο νησί σας.

Γνωρίζετε ότι από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκα (την επομένη της βροχόπτωσης στην Κάσο) κινητοποίησα το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου και ο επικεφαλής (με τον οποίο είμαι σε διαρκή επικοινωνία) ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Έπαρχο και τα στελέχη του Τεχνικού Τμήματος της Περιφερειακής Ενότητας Καρπάθου – Κάσου για τον τρόπο ενεργοποίησης της υφιστάμενης εργολαβίας που αφορά αποκατάσταση του επαρχιακού δικτύου από κατολισθήσεις και καταπτώσεις και την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών. Αντίστοιχη τηλεφωνική ενημέρωση είχατε κι εσείς.

Επίσης σας καταθέτω και γραπτώς την πρόθεσή μου να μεταβώ εντός των ημερών στο νησί σας -σε χρόνο που θα μου προσδιορίσετε- προκειμένου να εκτιμήσουμε δια ζώσης την κατάσταση και να συναποφασίσουμε περαιτέρω δράσεις και ενέργειες που απαιτούνται.

Είμαι στη διάθεσή σας και πάντα έτοιμος να συνεργαστώ με όλους εκείνους τους ανθρώπους που επιθυμούν με ειλικρίνεια να συγκρουστούν με τα προβλήματα και να δώσουν λύσεις.

Πληροφορίες: Χαράλαμπος Κόκκινος

Τηλέφωνα:  2241360608, 509 Κιν. 6950482660 Tηλ/πία:  2241360571

Advertisements

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Αναδημοσιεύσεις, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.