Συνεργασία της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων με τα ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Πειραιάς, 15 Μαΐου 2017

Στα πλαίσια των ενεργειών της Ομοσπονδίας μας για την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση στις σύγχρονες ανάγκες των συμπατριωτών μας, εντάσσεται και η έναρξη συνεργασίας με τα ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ του Πειραιά.

Μετά από μια σειρά συναντήσεων με την διοίκηση των ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ,  συναποφασίσαμε όπως η έναρξη συνεργασίας μας από την περίοδο εγγραφών Σεπτεμβρίου 2017, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων :

-Χορήγηση δεκατεσσάρων (14) δωρεάν υποτροφιών, μεσω της Ομοσπονδίας μας,  στα ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, κάθε χρόνο

-Έκπτωση 50% σε όσους νέους Δωδεκανήσιους θέλουν να παρακολουθήσουν προγράμματα σπουδών στα ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, μετά από σχετική αίτησή τους στην Ομοσπονδία μας.

-Συμμετοχή σπουδαστών των ΙΕΚ  ΟΜΗΡΟΣ  σε εθελοντικά προγράμματα (π.χ. δράσεις περιβάλλοντος, αθλητικά δρώμενα, τουριστικά περίπτερα, Ημέρες Θάλασσας κ.α.).

-Συνδρομή σπουδαστών στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας μας  (π.χ. διαλέξεις, σεμινάρια, παρουσίαση θεατρικών, μουσικοκινητικών δρώμενων, συμμετοχή σε διαγωνισμό μαγειρικής από το τμήμα μαγείρων/ ζαχαροπλαστικής).

-Συμμετοχή ανέργων σε επιδοτούμενα προγράμματα , καταπολέμησης της ανεργίας τύπου voucher που περιλαμβάνουν συμβουλευτική κατάρτιση, πιστοποίηση, πρακτική άσκηση, με επιδότηση της πρόσληψης . Τα προγράμματα αυτά αφορούν όλες τις ειδικότητες του Ι.Ε.Κ. ΟΜΗΡΟΣ  που υποστηρίζονται από εξειδικευμένους καθηγητές στα σύγχρονα φροντιστήρια του εκπαιδευτικού οργανισμού σε Αθήνα και Πειραιά.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας

Πηγή>Ο.Δ.Σ.Α-Π/Δ.Τ.

Advertisements

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.