Εορταγορά της Δωδεκανησιακής Μέλισσας για καλό σκοπό

Για δύο συνεχόμενες μέρες 29 και 30 Μαΐου 2017 , και από 11π.μ. έως 8μ.μ, η Δωδεκανησιακή Μέλισσα σας καλεί στην εορταγορά της που θα γίνει στο φιλόξενο σπίτι του μέλους του Δ.Σ, Μαρίας Αφθονίδου από την Κάλυμνο. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την χορήγηση υποτροφιών σε άπορους Δωδεκανήσιους φοιτητές, που πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Στην Εορταγορά μας θα βρείτε Δωδεκανησιακά προϊόντα φερμένα από τα Νησιά μας, ψιλοκούλουρα από την Κάρπαθο, σιτάκα από την Κάσο, κρασοτύρι από την Κω, κουλούρια και σουμάδα από την Νίσυρο, αμυγδαλωτά από την Ρόδο, σπιτικά γλυκά του κουταλιού, χειροποίητες δημιουργίες από την Κάλυμνο και άλλα πολλά.

Λαχταριστές σπιτικές λιχουδιές φτιαγμένες και κερασμένες από τις κες του Δ.Σ, που θα τις απολαύσουμε με καφέ ή δροσερή σπιτική λεμονάδα στον όμορφο κήπο της Μαρίας Αφθονίδου η οποία εκτός όλων των άλλων, δημιουργεί υπέρ του Σωματείου χειροποίητα κοσμήματα από φυσικά υλικά.

Σας περιμένουμε σε μια χαρούμενη γιορτή πλημμυρισμένη με χρώμα, γεύση και άρωμα από τα Δωδεκάνησα.

Advertisements

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.