Σε Αρκάσα και Λευκό τοποθετήθηκαν Α.Τ.Μ.

 

Κάρπαθος, 22-6-2017 

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση κάνουμε γνωστό στους συμπατριώτες μας και κυρίως τους κατοίκους της Αρκάσας-Φοινικίου και Μεσοχωρίου-Λευκού, ότι άρχισε η λειτουργία των αυτόματων μηχανημάτων ανάληψης χρημάτων στην Αρκάσα και συγκεκριμένα στο Σούπερ Μάρκετ του Νίκου Πρωτοψάλτη και στο Λευκό, στο εστιατόριο του Γιώργου Μαριέτη.  Ένα όνειρο και προσπάθειες χρόνων, γίνονται πραγματικότητα και αυτό χάρη στη γενναία απόφαση της Διοίκησης του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά και των συντονισμένων ενεργειών και την επιμονή του ακούραστου διευθυντή του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Καρπάθου κ. Αργύρη Κουλαμά. Οι προσπάθειες ξεκίνησαν με πρωτοβουλία του Επάρχου Καρπάθου-Κάσου κ. Γιάννη Μηνατσή ο οποίος αρχικά χτύπησε τις «πόρτες» διεθνούς τράπεζας και άλλων τραπεζών, ζητώντας να τοποθετηθούν αυτόματα μηχανήματα ανάληψης χρημάτων σε τοπικές κοινότητες κυρίως τουριστικές, του νησιού, για τη διευκόλυνση ντόπιων και ξένων. Αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτήν την προσπάθεια υπήρξαν και οι συμπατριώτες μας επιχειρηματίες κ. Νίκος Πρωτοψάλτης με τη σύζυγό του Μαίρη, καθώς και ο κ. Γιώργος Μαργέτης με τη σύζυγό του Elke. Η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς , κατανόησε τη σημασία της πρότασης και στη γενικότερη στρατηγική της στο συγκεκριμένο θέμα, ανταποκρίθηκε θετικά και ήδη έγινε πράξη η εγκατάσταση και λειτουργία δύο τέτοιων σύγχρονων μηχανημάτων στην Αρκάσα και στο Λευκό Μεσοχωρίου, ενώ όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς επεκτείνοντας την κοινωνική και επιχειρηματική της πολιτική και στηρίζοντας την τοπική οικονομία και τους πολυπληθείς πελάτες της, εξετάζει τη δυνατότητα και σε άλλα σημεία του νησιού, να τοποθετήσει αντίστοιχα μηχανήματα. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες κατ΄ αρχάς στη διοίκηση του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, στο διευθυντή του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Καρπάθου κ. Αργύρη Κουλαμά, στον Έπαρχο Καρπάθου-Κάσου κ. Γιάννη Μηνατσή που είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες, το ζεύγος Νίκου και Μαίρης Πρωτοψάλτη και το ζεύγος Γιώργου και Elke Μαργέτη που υπήρξαν ακούραστοι συνοδοιπόροι της όλης προσπάθειας.

ΕΓΙΝΕ ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Προχτές  το πρωί, πραγματοποιήθηκε αγιασμός και στα δύο μηχανήματα σε Λευκό και Αρκάσα αντίστοιχα, παρουσία του Επάρχου κ. Γιάννη Μηνατσή, του διευθυντή του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Καρπάθου κ. Αργύρη Κουλαμά και των ιδιοκτητών των καταστημάτων στα οποία τοποθετήθηκαν τα μηχανήματα. Όπως δήλωσαν οι ίδιοι,  ήδη άρχισε η ανάληψη χρημάτων από ντόπιους και ξένους τουρίστες οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την τοποθέτηση και τη λειτουργία των μηχανημάτων.

Πηγή> Π.Ε. Καρπάθου-Κάσου >Δ.Τ. Αρ. Πρωτ. 1255

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάρπαθο, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.