Θερμές ευχαριστίες του Δ. Βοναπάρτη στην Κάσο

Η Δήμαρχος Κάσου, ο Αντιδήμαρχος, η πρόεδρος του Δ. Σ. , άλλες τοπικές αρχές, και σύλλογοι τίμησαν με την παρουσία τους την παρουσίαση του βιβλίου μου- ποιήματος «Μαρία Βουνάρα», που έγινε την Κυριακή 30-7-2017 στο προαύλιο του Δημαρχείου Κάσου.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητικά μαζική, τόσο που ο χώρος -δικής μου επιλογής- αποδείχτηκε ανεπαρκής. Ένα μόνο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν φτάνει για ν΄ ανταποδώσω τα συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης που χάρισαν οι αξιότιμοι Κασιώτες σε μένα και στην οικογένειά μου. Η συμμετοχή τους, η έκδηλη συγκίνηση που είχαν στα μάτια, παρακολουθώντας, την υπό τύπου παράστασης, λυρική παρουσίαση, είναι εικόνες που η ταπεινότητά μου δεν θα ξεχάσει ποτέ και είναι η επιβεβαίωση ότι το δράμα κι τραγικότητα του έργου άγγιξε τις ευαισθησίες τους και διαπέρασε την ψυχή τους. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.
Μια μικρή αναφορά και ιδιαίτερες ευχαριστίες, ας μου επιτραπεί να εκφράσω στους Βοναπάρτηδες, που πραγματικά, με αγκάλιασαν ολόψυχα και με τίμησαν με την εντυπωσιακή προσέλευσή τους.
Η πανθομολογούμενη επιτυχία, σαφώς οφείλεται σ΄όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης. Στην Εύα Βοναπάρτη, στο Μηνά Μαλανδρή, στο Γιάννη Φραγκούλη, στο Μιχάλη Σκουλιό, στη Ειρήνη Βοναπάρτη, στους μουσικούς μας Δημήτρη Περσελή, Ηλία Διακάκη, Γιώργο Βοναπάρτη, και στο τραγούδι Ελισάβετ Κωνσταντινίδη και Θωμαΐς Βοναπάρτη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ 
Δημήτρης Βοναπάρτης

Advertisements

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ιστορικά - Λαογραφικά Θέματα, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.