Τιμητική Εκδήλωση του Ι.Λ.Π.Κ. για τον πρωτοπρεσβύτερο Κων/νο Ι. Χαλκιά στην Κάρπαθο

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΙΩ. ΧΑΛΚΙΑ ΣΤΑ ΣΠΟΑ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Στις 10 Αυγούστου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8.30 μ.μ., πραγματοποιήθηκε με πολλή μεγάλη επιτυχία Τιμητική Εκδήλωση για τον Πρωτοπρεσβύτερο Κωνσταντίνο Ιω. Χαλκιά , ηλικίας σήμερα 91 ετών, με υπερπεντηκονταετή ( 57) διακονία – 43 χρόνια στον Καναδά και την Η.Π.Α και 14 στη γενέτειρά του Σπόα Καρπάθου, στην ενορία του Αγίου Γεωργίου .
Την πρωτοβουλία της Εκδήλωσης αλλά και την άψογη διοργάνωσή της, είχε το Ινστιτούτο Λαϊκού Πολιτισμού Καρπάθου του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Παν/μίου Αθηνών και το Παράρτημα της Καρπάθου, τα οποία προεδρεύονται από τον Μηνά Αλ. Αλεξιάδη, ομότιμο καθηγητής του Ε.Κ.Π.Α. και επίτιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου και τον ερευνητή της Καρπαθιακής Λαογραφίας Ηλία Εμμ. Βασιλαρά, αντίστοιχα.

Πηγή>: Ινστιτούτο Λαϊκού Πολιτισμού Καρπάθου

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάρπαθο, Αναδημοσιεύσεις, ΜΟΡΦΕΣ, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.