Λήξη έκθεσης Κασιωτών Δημιουργών στην Κάσο

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, έκλεισε τυπικά η έκθεση Κασιωτών Δημιουργών, που φιλοξενήθηκε στο χώρο του παλαιού ιατρείου στο Φρυ Κάσου, με την πραγματοποίηση της κλήρωσης των τριών δώρων του λαχνού από τον πρόεδρο της ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ κ. Μηνά Μαλανδρή. Οι τυχεροί της εν λόγω κλήρωσης είναι:

Τα δώρα των τυχερών λαχνών 2017

  • Παπανδρίκου Μανούσου Γεωργία κέρδισε μια χειροποίητη Κασιώτικη λύρα, προσφορά Βασίλη Χασαπλαδάκη.
  • Φλωρίδης Αλέξανδρος κέρδισε τον πίνακα με θέμα «Μπούκα 1979», προσφορά Θανάση Νταγλέρη.

  • Καϊλατζή Μαρία κέρδισε τον πίνακα με θέμα «Ιστιοφόρο»,  προσφορά Ντίνου Φούντη.

Όπως είχε ανακοινωθεί, η κλήρωση πραγματοποιήθηκε ανήμερα της εορτής του Σταυρού στον προαύλιο χώρο του ΙΝ Τιμίου Σταυρού του οικισμού Αγίας Μαρίνας. Προηγήθηκε σύντομος  χαιρετισμός από τον πρόεδρο της ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ κ. Μηνά Μαλανδρή και από τον Αντιπρόεδρο   κ. Ντίνο Φούντη, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη σημασία της πραγματοποίησης  της έκθεσης Κασιωτών Δημιουργών, επισημαίνοντας την ανάγκη ύπαρξης ενός μόνιμου εκθεσιακού χώρου στην Κάσο και στην αξία της καταγραφής των απανταχού Κασιωτών δημιουργών.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν σε όσους συμπατριώτες και φίλους βοήθησαν στο στήσιμο της έκθεσης, επισκέφτηκαν την έκθεση ή και συνέβαλαν στην επιτυχή πραγματοποίησή της με οποιοδήποτε τρόπο.

Πολλά συγχαρητήρια στους δεκαεπτά συνολικά εκθέτες για τη συμμετοχή τους, με την ευχή να υπάρχει η ανάλογη συνέχεια.

Πηγή>Η Διοικούσα Επιτροπή της «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ»

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάσο, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.