Ο Σύλλογος των εν Ελλάδι Κασίων τιμά όσους τον βοήθησαν και τον βοηθούν οικονομικά

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή εκδήλωση στην Αθήνα

Σεμνή τελετή χθες βράδυ πραγματοποίησε ο Σύλλογος των εν Ελλάδι Κασίων στο εντευκτήριό του, προκειμένου να τιμήσει όσους συμπατριώτες και φίλους του, κατά το παρελθόν, αλλά και σήμερα, τις δύσκολες μέρες της κρίσης, συνεχίζουν να τον  ενισχύουν οικονομικά.

ο κ. Δ. Παπαδημητρίου

Ύστερα από ένα σύντομο χαιρετισμό προς τους συγκεντρωμένους συμπατριώτες από τον   πρόεδρο κ. Γιάννη Ζαχαριάδη, ο οποίος τόνισε τη σημαντική οικονομική βοήθεια  που πρόσφεραν και εξακολουθούν να προσφέρουν οι τιμώμενοι όπως και οι οικογένειές τους, η γεν. γραμματέας του Συλλόγου κ. Άννα Δημητρίου-Μανιά, κάλεσε κάθε ένα ξεχωριστά να προσέλθουν για να πάρουν τιμής ένεκεν την πλακέτα τους.

ο κ. Νίκος Ι. Μανιάς

Από μέλη του Δ.Σ. προηγήθηκε για τον κάθε ένα και τις οικογένειές τους σύντομο βιογραφικό. Στη χθεσινή εκδήλωση τιμήθηκαν οι κάτωθι συμπατριώτες και φίλοι του Συλλόγου:

Ο κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, της γνωστής εφοπλιστικής εταιρίας, ο οποίος αφού έδωσε επιταγή προς τον σύλλογο, υποσχέθηκε να βοηθήσει την ανακαίνιση του εντευκτηρίου.

Ο κ. Μαρτής Κουλουκουντής

Ο κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος, της γνωστής ναυτιλιακής εταιρίας ARCADIA. Την πλακέτα παρέλαβε ο εκπρόσωπος της εταιρίας και πρώην στέλεχός της κ. Νικόλαος Ι. Μανιάς.

Ο κ. Μιχάλης Ζαράρης, η σύζυγός του Ζωγραφιά Ζαχάρη-Ζαράρη και ο αδελφός της Ζαχαρίας Β. Ζαχάρης. Οι οποίοι απουσίαζαν και εκπροσωπήθηκαν από την κ. Νίτσα Ελευθερίου.

Ο κ. Βασίλης Ι. Νειάδας

Ο κ. Ηλίας Μαρτή Κουλουκουντής, την πλακέτα παρέλαβε ο γιός του Μαρτής.

Ο κ. Στάθης Κουλουκουντής, την πλακέτα παρέλαβε ο εκπρόσωπός του, κ. Βασίλης Ι. Νειάδας.

Ο κ. Νικόλας Ι. Μανιάς, πλοίαρχος Ε.Ν. και στέλεχος της ναυτικής εταιρίας ARCADIA.

Ο κ. Βασίλης Εμμ. Νειάδας, της γνωστής κασιώτικης οικογενειακής φαρμακοβιομηχανίας «Β. Νειάδας & Υιοί ΑΒΕΕ».

Ο κ. Βασίλης Εμμ. Νειάδας

Ο κ. Βασίλης Ι. Νειάδας, της γνωστής κασιώτικης οικογενειακής φαρμακοβιομηχανίας «Β. Νειάδας & Υιοί ΑΒΕΕ».

Ο κ. Μιχάλης Σακέλλης, οικονομολόγος, διευθύνον σύμβουλος της ακτοπλοϊκής εταιρίας Blue Star Ferries, ο οποίος απουσίαζε και  τον εκπροσώπησε η κ. Νίτσα Ελευθερίου.

Αναμνηστική φωτ. με όλους τους τιμώμενους Πρόεδρο, μέλη Δ.Σ. του Συλλόγου των εν Ελλάδι Κασίων και τον Πρόεδρο Απανταχού Καρπαθίων κ. Γιάννη Καραϊτιανό.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ακολούθησε δεξίωση με κασιώτικα παραδοσιακά εδέσματα και γλυκά.

Advertisements

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Πρόλογος, Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.