Ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου στην Κάρπαθο 16-18 Νοεμ. 2017

ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΣΤΙΣ 16 ΜΕ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Κάρπαθος, 6-11-2017

Την Κάρπαθο θα επισκεφθεί την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος ο οποίος θα παραμείνει στο νησί επί τριήμερο. Ο Περιφερειάρχης θα παραστεί στις 5.30 το απόγευμα της Πέμπτης στην παρουσίαση της πρότασης του μελετητή κ. Αλμπέρτο Γιαμίν για την επέκταση του λιμένα Πηγαδίων Καρπάθου, με τη συμμετοχή δημοτικών συμβούλων και των αρμόδιων φορέων σχετικών με το συγκεκριμένο θέμα, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του δημάρχου Καρπάθου, κ. Ηλία Λάμπρου. Στην ίδια συνάντηση θα κληθούν να πάρουν μέρος εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων και όσοι ενδιαφερόμενοι πολίτες επιθυμούν. Ο κ. Χατζημάρκος πέραν του συγκεκριμένου θέματος, θα ακούσει προτάσεις που θα τεθούν από εκπροσώπους των φορέων για θέματα που αφορούν τους ίδιους τους φορείς αλλά και το νησί γενικότερα. Τέλος, θα αναφερθεί σε θέματα και σε έργα αρμοδιότητας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που αφορούν την Κάρπαθο, Ο κ. Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από τον Έπαρχο Καρπάθου-Κάσου κ. Γιάννη Μηνατσή , τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Μιχάλη Μπαριανάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας την Παρασκευή, θα περιοδεύσει στα Πηγάδια και σε Τοπικές Κοινότητες και το Σάββατο στις δύο το μεσημέρι θα αναχωρήσει για τη Ρόδο.

Πηγή> Π.Ε. Καρπάθου-Κάσου/ Δ.Τ./Αρ. Πρωτ. :  2401

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάρπαθο, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.