Πρόσκληση στον Παγκαρπαθιακό Εορτασμό της 73ης Επετείου Επανάστασης και Απελευθέρωσης της Καρπάθου Οκτωβρίου 1944, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017.

Αθήνα 17-11-2017

Αγαπητοί μου συμπατριώτες και φίλοι,

Θα ήθελα να σας προσκαλέσω και προσωπικά στη μεγάλη εκδήλωση του Συλλόγου των Απανταχού Καρπαθίων, τον Παγκαρπαθιακό Εορτασμό της 73ης Επετείου Επανάστασης και Απελευθέρωσης της Καρπάθου Οκτωβρίου 1944, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017.

Η δοξολογία θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση, θα ακολουθήσει παρέλαση την οποία θα παιανίσει η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων με κατεύθυνση το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη όπου στις 11:00 θα γίνει κατάθεση στεφάνων από την πολιτική ηγεσία, την αυτοδιοίκηση και δωδεκανησιακούς φορείς και αρχές.

Η κεντρική μας εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ιστορικό κτήριο του Μεγάρου Παλαιάς Βουλής στις 11:45.

Σας περιμένουμε όλους!

Υ.Γ. Με βάση τις τελευταίες προβλέψεις δεν θα υπάρχει βροχή και κακοκαιρία τη συγκεκριμένη ημέρα και τις ώρες του εορτασμού.

Με εκτίμηση και πατριωτικούς χαιρετισμούς,

Ιωάννης Γ. Καραϊτιανός

 

Πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων

Τηλ.: 6932401823

Email: igkaraitianos@hotmail.com

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.