Συνεδρίαση Δ.Σ. Ο.Δ.Σ. Α-Π της 11ης Ιαν. 2018

Κατά την συνεδρίαση μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα παρακάτω:

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

 • Την 8/1, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της Ομοσπονδίας μας με αρμόδιους εκπροσώπους στη 2η ΥΠΕ, για διευκρίνιση νέου τρόπου προσλήψεων καθαριστριών στα ΠΠΙ και ΚΥ των νησιών μας
 • Με απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας καλύφθηκαν πολλές θέσεις ιατρών σε ΠΠι και ΚΥ νησιών και της Δωδεκανήσου

Θεατρική παράσταση – προσφορά της  Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου προσφέρει σε όλους τους συμπατριώτες μας, τη δυνατότητα παρακολούθησης της θεατρικής παράστασης DELETE, μόνο με 8€, κάθε Δευτέρα στις 9μμ, στο θέατρο «Λύχνος τέχνης και Πολιτισμού» ( Γκάζι,  στάση μετρό Κεραμεικός).

 Συνεργασία με ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία των ΙΕΚ, όπου αποφασίστηκε  η πραγματοποίηση της Κοπής της Πίτας της Ομοσπονδίας μας με τη συνδρομή των ΙΕΚ, το Σάββατο 20/1 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου, για τη διάθεση της οποίας, λάβαμε ήδη τη σχετική έγκριση

Κοπή Πίτας Ομοσπονδίας μας

Συζητήθηκαν λεπτομέρειες για την οργάνωση της όλης εκδήλωσης, το Σάββατο 20/1 και ώρα 7:00 μ.μ. στον Πειραϊκό Σύνδεσμο (Σωτήρος Διός & Καραΐσκου 104).

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ 2018

 • Εγκρίθηκε από ΟΛΠ, η διάθεση αίθουσας το Σάββατο 10/3/2018
 • Εγκρίθηκε από ΣΕΦ, η διάθεση αίθουσας το Σάββατο 10/3/2018
 • Στείλαμε επιστολές προς ΠΝΑ και προς Δήμο Ροδίων για συνδιοργάνωση εκδηλώσεων 10-11/3/2018
 • Ο συμπατριώτης μας κ. Άγγελος Ρίζος μας παρουσίασε δείγμα βάσης για τα λάβαρα των Σωματείων μας. Προτείνεται η μαζική παραγγελία βάσεων (ένα για κάθε Σωματείο), που θα διευκολύνει το στήσιμο λαβάρων σε κάθε εορτασμό. Το κόστος υλικών και κατασκευής ανέρχεται στα 25€. παρακαλούμε όσους θέλουν να παραγγείλουν να μας ενημερώσουν τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονικό μήνυμα.
 • Βρίσκεται σε εξέλιξη η προετοιμασία εκδήλωσης την Τετάρτη 7/3/2018 στις Βρυξέλλες με συμμετοχή Δωδεκανησιακού χορευτικού

Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία – Συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά προγράμματα

 • Σε συνεργασία με την ΠΕΣΚΟ (Πανελλήνια Ένωση Συμπράξεων Κοινωνικής Οικονομίας), ολοκληρώθηκε η εγγραφή της Ομοσπονδίας μας στο Μητρώο Κοινωνικής Οικονομίας και εκκρεμεί η διερεύνηση δυνατότητας απόκτησης νέας άδειας κέντρου Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 1.
 • Υπογράφηκε το καταστατικό ίδρυσης Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών τοπικού πολιτισμού
 • Bρίσκεται σε εξέλιξη η υποβολή αιτήματος της Ομοσπονδίας μας για συμμετοχή της στο πρόγραμμα ERASMUS, με συμμετοχή νέων από την Χάλκη.
 • Πηγή> Ο.Δ.Σ. Α-Π. / Δ.Τ. 11-1-2018
Advertisements

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Αναδημοσιεύσεις, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.