Παρουσία της Καρπάθου στην τουριστική έκθεση Βιέννης

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ

Κάρπαθος, 25.1.2018

Ιδιαίτερη επιτυχής και ουσιαστική ήταν η παρουσία και η συμμετοχή της αντιπροσωπείας της Επιτροπής Τουρισμού του Επαρχείου Καρπάθου-Κάσου, στην τουριστική έκθεση της Βιέννης της Αυστρίας. Η έκθεση διεξήχθη από τις 11 έως τις 14 Ιανουαρίου στη Βιέννη  και την επισκέφθηκαν πάνω από 150.000 επισκέπτες.  Οι εκπρόσωποι της Επαρχιακής Τουριστικής Επιτροπής σε συνεργασία με στελέχη του ΕΟΤ Αυστρίας, έστησαν περίπτερο σε περίοπτη θέση  και κάθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης πρόσφεραν τοπικά προϊόντα της Καρπάθου, κρασί ,και μοίρασαν διαφημιστικά έντυπα του νησιού και ξενοδοχείων, ενώ παράλληλα είχαν συνάντηση με εκπροσώπους μέσων μαζικής ενημέρωσης της Βιέννης τους οποίους κάλεσαν να έρθουν στην Κάρπαθο και να φιλοξενηθούν δωρεάν. Παράλληλα είχαν συνεργασία με εκπροσώπους του ΕΟΤ Αυστρίας. Πρέπει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε με πρωτοβουλία μελών της Τουριστικής Επιτροπής του Επαρχείου, επισκέφθηκαν το νησί μας εκπρόσωποι γνωστών περιοδικών και τηλεοπτικών καναλιών της Αυστρίας και πρόβαλαν την Κάρπαθο στα μέσα που εκπροσωπούσαν. Την αποστολή στην Αυστρία, αποτελούσαν τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής του Επαρχείου Μανώλης Νουαράκης και Γιάγκος Χατζηγεωργίου.

Πηγή> Π.Ε. Καρπάθου-Κάσου / Δ.Τ. Αρ. Πρωτ. :  248

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάρπαθο, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Ταξιδεύοντας. Bookmark the permalink.