Δωρεάν σεμινάρια στο Επαρχείο Καρπάθου-Κάσου

Κάρπαθος,  26-01-2018

Δωρεάν σεμινάρια θα ξεκινήσουν στο Επαρχείο Καρπάθου-Κάσου που αφορούν πολλούς θεματικούς τομείς δραστηριοτήτων. Τα σεμινάρια χρηματοδοτούνται από το «ΚΕΚ Γεννηματάς» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και θα πραγματοποιούνται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του κτηρίου του Επαρχείου. Σε αυτά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή να συμμετέχουν όσοι επιθυμούν εντελώς δωρεάν και οι οποίοι στο τέλος των σεμιναρίων θα λαμβάνουν και σχετική βεβαίωση παρακολούθησης των σεμιναρίων. Παράλληλα, όσοι επιθυμούν να διδάξουν τα αντίστοιχα θέματα που θα επιλεγούν, θα αμείβονται ανάλογα, σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΚΕΚ Γεννηματάς. Η διάρκεια των σεμιναρίων θα ξεκινά από μια εβδομάδα και μπορεί να φτάνει και τους τρεις μήνες ανάλογα το αντικείμενο του σεμιναρίου. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια η να διδάξουν σε αυτά, να το δηλώνουν από σήμερα στα τηλέφωνα 2245361222 (Γραφείο Επάρχου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι ημέρες εργάσιμες) η στο τηλέφωνο 6985843740 στον κ. Σταύρο Σταυριανό.

Τα αντικείμενα που έχουν επιλεγεί με τη δυνατότητα να προταθούν η να προστεθούν και άλλα είναι:

  • Εκμάθηση χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
  • Εκμάθηση κατασκευής παραδοσιακών μουσικών οργάνων.
  • Εκμάθηση παραδοσιακών μουσικών οργάνων.
  • Αγγειοπλαστική.
  • Εκμάθηση παραδοσιακών χορών και τραγουδιών.
  • Εκμάθηση κατασκευής παραδοσιακών υφαντών στη γούφα.
  • Σεμινάρια για ξεναγούς.

Η πραγματοποίηση των σεμιναρίων θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ενδιαφερόμενων και όσων θα διδάξουν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο Επαρχείο προκειμένου να συμπληρώσουν και να υποβάλουν σχετική αίτηση και έχουν επί μέρους πληροφορίες.

Σεμινάρια Υπολογιστών Για όλους. Έχετε φορητό Υπολογιστή – Laptop?

Ελάτε να μάθετε την χρήση του εντελώς δωρεάν.

Internet, Αλληλογραφία (Email),Facebook,Επεξεργασία κειμένου (Word), Υπολογιστικά Φύλλα (Excel), Powerpoimt

Απογευματινά Μαθήματα > Πληροφορίες  698 584 3740

Πηγή>Π.Ε. Καρπάθου-Κάσου /Δ.Τ.  Αρ. Πρωτ. :  257

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάρπαθο, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.