Μήνυμα του Επάρχου Καρπάθου-Κάσου για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Κάρπαθος:04-02-2018

Προς τους

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εν όψει της πραγματοποίησης του σημερινού πατριωτικού συλλαλητηρίου που διοργανώνεται στην Αθήνα για την υπεράσπιση του ονόματος και της ταυτότητας της Μακεδονίας μας, σας αποστέλλω τους πατριωτικούς χαιρετισμούς των ακριτών κατοίκων των νησιών της Καρπάθου και της Κάσου οι οποίοι ενώνουν τη φωνή τους με τις φωνές των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που διατρανώνουν σήμερα στην πρωτεύουσα του ελεύθερου κράτους μας την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Τα ποτισμένα με ηρώων και μαρτύρων αίμα άγια χώματα της Μακεδονίας μας υπήρξαν πάντοτε αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής πατρίδας και τέτοιο θα παραμείνουν εις το διηνεκές σε πείσμα όλων όσων απεργάζονται την αλλοτρίωσή της.                                              Το όνομά της θα φέγγει ανέσπερο στο μήκος των αιώνων διαλαλώντας σε όλους τους λαούς της υφηλίου τη δόξα των Ελλήνων.

Γιάννης Γ. Μηνατσής

 Έπαρχος Καρπάθου – Κάσου

Πηγή> Π.Ε.Καρπάθου-Κάσου/ Δ.Τ.

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάρπαθο, Οι συνεργάτες μας, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.