Ψήφισμα Δήμου Κάσου για το θάνατο του Γεωργίου Εμμ. Νικολάκη

ΨΗΦΙΣΜΑ

 Το Δημοτικό Συμβούλιο Κάσου, συνήλθε εκτάκτως σήμερα, Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:00 πμ, μετά από τηλεφωνική πρόσκληση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού πληροφορήθηκε το θλιβερό άγγελμα θανάτου του επί σειρά ετών (μετά την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου και στη δεκαετία του ΄80) Δημοτικού Συμβούλου Κάσο   Γεωργίου Εμμ. Νικολάκη, υπεύθυνου σε ζωτικής σημασίας τομείς της Κάσου, όπως του τομέα της Γεωργίας, κτηνοτροφίας και Πολιτισμού.

Ο εκλιπών ήταν Ιδρυτικό στέλεχος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κάσου και πιστός θεματοφύλακας του Πολιτισμού , της διατήρησης των Ηθών και  Εθίμων  της Νήσου Κάσου .Για την  προσφορά του στη Λαϊκή Παράδοση τιμήθηκε από το Δήμο Κάσου στις εκδηλώσεις της Επετείου του Ολοκαυτώματος το 2012 με την απονομή τιμητικής πλακέτας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αποφασίζει Ομόφωνα: 1.- Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. 2.- Να παραστεί σύσσωμο  το Δημοτικό Συμβούλιο Κάσου στη νεκρώσιμη ακολουθία. 3.- Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.

Η απόφαση πήρε α/α  24/2018

Η Πρόεδρος                                                Η Δήμαρχος                        Ο Αντιδήμαρχος

Γενειάδου Λαμπρινή                       Μαίρη Σορώτου Τσανάκη                 Ιωάννης Νικολάου

Τα Μέλη: Παμπαφίκος Γεώργιος, Δημητρίου Ευαγγελία, Φραγκούλης,   Δημήτριος, Ηλιακώστας Γεώργιος, Περσελής Κωνσταντίνος,  Ιερομόναχος Αντώνιος, Δασκαλάκη Ιουλία, Παρλής Εμμανουήλ, Κρητικός Νικήτας, Μαστρανδρέας Ιωάννης,  Φλωροπούλου Αναστασία.

 

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Ανταποκρίσεις από την Κάσο, Αναδημοσιεύσεις, Οι συνεργάτες μας, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.