Πρόγραμμα εκδηλώσεων Σ.Α.Ε. Απριλίου 2018

Αγαπητά μας μέλη,

Σας επισυνάπτουμε το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Συνδέσμου του μηνός Απριλίου προς ενημέρωσή σας. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στις εκδηλώσεις μας, που πραγματοποιούνται στο εντευκτήριό μας :

Κυριακή 1 και ώρα 11:15

Παιδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Η ορχήστρα των συναισθημάτων» για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών. Δηλώσεις συμμετοχής στην Γραμματεία.  Είσοδος ελεύθερη

Σάββατο 21 και ώρα 21:00

Χορός  SIXTIES με τον Τάκη Σφακιανόπουλο και την παρέα του. Δηλώσεις συμμετοχής στην Γραμματεία

Κυριακή 22

Μονοήμερη εκδρομή στην Σαλαμίνα. Οργάνωση : Γυναικεία Συντροφιά. Δηλώσεις συμμετοχής στην Γραμματεία

Κυριακή 29 και ώρα 19:00

«Αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Καβάφη». Εκδήλωση στα πλαίσια του εορτασμού των 85 χρόνων του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, καθώς και από τον θάνατο του Αλεξανδρινού ποιητή. Κείμενα και γενική επιμέλεια της εκδήλωσης: κ. Ιωάννης Διακομιχάλης. Αφήγηση & απαγγελίες: κ. Άννα Μελιτοπούλου, κ. Μαρία Μιχαηλίδου. Η χορωδία του Συνδέσμου θα παρουσιάσει ποιήματα του Κ.Π. Καβάφη, μελοποιημένα από τον Μαέστρο Γιάννη Λαζαρίδη. Στο πιάνο θα συνοδεύσει η καθηγήτρια και σολίστ κ. Φιφίκα Μπρουσιανού.

Είσοδος ελεύθερη

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις ανωτέρω εκδηλώσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Γραμματεία του Συνδέσμου στα τηλέφωνα : 210 – 82.28.150, 210 – 82.54.289, 210 – 82.18.408.

Με εκτίμηση

Γραμματεία Συνδέσμου

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Αναδημοσιεύσεις, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.