Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου Πηγαδίων

 

 Κάρπαθος,  24-04-2018

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου στη συνεδρίαση της 15ης Απριλίου 2018, η σύναψη διαβαθμιδικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Καρπάθου καθώς επίσης και τους όρους αυτής, για την εκετέλεση του έργου «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Πηγαδίων Καρπάθου», με προϋπολογισμό 140.000 ευρώ.

Την εισήγηση του θέματος έκανε ο Έπαρχος Καρπάθου-Κάσου κ. Γιάννης Μηνατσής και ζήτησε από το Περιφερειακό Συμβούλιο την έγκρισή του.

Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ

Στην εισήγησή του ο Έπαρχος ανέφερε τα εξής:

«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου χρηματοδότησε τον χλοοτάπητα του δημοτικού γηπέδου Πηγαδίων Καρπάθου με το ποσό των 150.000 ευρώ, ο οποίος έχει ήδη τοποθετηθεί. Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να εισηγηθώ να εγκρίνουμε τη σύναψη διαβαθμιδικής σύμβασης και τους όρους αυτής, μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Καρπάθου για την υλοποίηση του έργου «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Πηγαδίων Καρπάθου». Την σχετική μελέτη έχει συντάξει ο μηχανικός της Περιφέρειας κ. Γιαγκουνίδης τον οποίο ευχαριστώ θερμά. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την υιοθέτηση και την αποδοχή της πρότασης για τη χρηματοδότηση του έργου, καθώς επίσης και τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του «Ποσειδώνα»  Καρπάθου για τη συνεργασία που είχαμε και σε αυτό το θέμα. Πρέπει να σας πω, ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο προπονούνται και αθλούνται οι παίκτες της ομάδας του «Ποσειδώνα» Καρπάθου η οποία αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία Δωδεκανήσου και στοχεύει την άνοδό της στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, καθώς επίσης και πάνω από 150 παιδιά των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του «Ποσειδώνα» και του «Ιαπετού». Σκοπός της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης είναι ο ικανοποιητικός φωτισμός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Πηγαδίων Καρπάθου, οι διαστάσεις του οποίου είναι 60Χ100 μέτρα. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει την υποχρέωση χρηματοδότησης και εκτέλεσης του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 140.000 ευρώ, το οποίο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΚΑΕ 9899). Παρακαλώ για την έγκριση σύναψης και των όρων της εν λόγω διαβαθμιδικής σύμβασης, προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου το συντομότερο δυνατόν».

Πηγή>Π.Ε. Καρπάθου-Κάσου/Δ.Τ. Αρ. πρωτ. 859

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάρπαθο, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.