Μήνυμα Επάρχου Καρπάθου-Κάσου Γιάννη Γ. Μηνατσή για τον πρόωρο θάνατο του πτέραρχου-ιατρού Γεωργίου Πολίτη

Κάρπαθος, 30 Απριλίου 2018

Έκπληκτη όλη η Κάρπαθος από την αναγγελία του πρόωρου θανάτου του συμπατριώτη μας Πτεράρχου της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, Ουρολόγου Ιατρού Γιώργου Μηνά Πολίτη κλίνει σήμερα ευλαβικά το γόνυ ενώπιον της σoρού του.

Υπήρξε άνθρωπος με την ουσιαστικότερη έννοια της λέξης, επιστήμονας άριστος και πατριώτης αδιαμφισβήτητος. Κληρονόμος σπουδαίων οικογενειακών πατριωτικών περγαμηνών από τα δύσκολα χρόνια της ξένης κατοχής της ιδιαίτερης πατρίδας του, του Μεσοχωρίου της Καρπάθου και ολόκληρου του νησιού μας, στάθηκε για χρόνια φάρος ελπίδας στους πόνους της Ελληνικής στρατεύσιμης νεολαίας και πλήθους συμπατριωτών και φίλων.

Είναι βέβαιο πως η αξιοσύνη του, η αξιοπρέπειά του και η ηθική του ακεραιότητα θα λείψει απ’ όλους μας στα επόμενα χρόνια.

Εύχομαι από καρδιάς να δίνει ο Ύψιστος παρηγορία στα μέλη της οικογένειάς του αυτές τις δύσκολες ώρες και να είναι ελαφριά η Αττική γη που σε λίγο θα τον σκεπάσει.

Ο Έπαρχος Καρπάθου-Κάσου

Γιάννης Γ. Μηνατσής.

Πηγή>Π.Ε. Καρπάθου-Κάσου/Δ.Τ. Αρ. Πρωτ.889

Advertisements

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάρπαθο, ΜΟΡΦΕΣ, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.