ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ: Ενημερωτικές συναντήσεις Διοικούσας Επιτροπής με εκπροσώπους φορέων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αμέσως μετά την περίοδο του Πάσχα, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ:  ο πρόεδρος κ. Μηνάς Μαλανδρής, ο αντιπρόεδρος κ. Ντίνος Φούντης  και ο γραμματέας κ. Γιάννης Φραγκούλης είχαν σειρά επαφών με εκπροσώπους φορέων στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που έχουν άμεση σχέση με δράσεις που έχει δρομολογήσει να υλοποιήσει η ΚΟΙΝΣΕΠ.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις στα γραφεία του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ) με τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Δημήτρη Πολιτόπουλο, σχετικά με το θέμα της εφαρμογής δράσης ανακύκλωσης στην Κάσο. Αποφασίστηκε αρχικά, η ανάληψη ενεργειών για την υλοποίηση ανακύκλωσης γυαλιού στην Κάσο, μετά και την έκδοση της απαιτούμενης άδειας.

Σε επόμενη συνάντηση με την κ, Χριστιάννα Γαρδικιώτη, ιδρυτικό μέλος της MERAKI PEOPLE (του πρώτου φυσικού πράσινου εργοστασίου),  συζητήθηκε το θέμα της λειτουργίας εργαστηρίου παραδοσιακών προϊόντων στην Κάσο, οι όροι και οι προϋποθέσεις λήψης της απαιτούμενης αδειοδότησης.

Τέλος, σε επίσκεψη στον υπό επισκευή πολυχώρο του ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΕΜΟΥ στην Αθήνα, συζητήθηκε με τον πρόεδρο του, κ. Νίκο Χρυσόγελο, το ενδεχόμενο συνεργασίας στο άμεσο μέλλον με την πραγματοποίηση έκθεσης των ΚΑΣΙΩΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ στον εν λόγω χώρο καθώς και παράλληλων πολιτιστικών εκδηλώσεων

 Η Διοικούσα Επιτροπή της «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ»

Advertisements

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάσο, Αναδημοσιεύσεις, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.