Παρουσίαση βιβλίου καθηγητή Μανώλη Μελά «Στα ίχνη του παρελθόντος» στην Κάσο

Στιγμιότυπο από την χθεσινή παρουσίαση, Γ. Φραγκούλης, Μ. Μελάς, Μ. Περσελής. Μιχ. Ερωτόκριτος και εκπρόσωπος Νεολαίας Κάσου

Χθες  Τρίτη 28 Αυγούστου 2018, το βράδυ,  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή κ. Μανώλη Μελά «Στα ίχνη του παρελθόντος», στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κάσου «Νικόλαος Γ. Μαυρής».

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Καρπαθιακό Κέντρο Έρευνας και Πολιτισμού  και τον Δήμο Κάσου, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς και τον Σύλλογο Νεολαίας Κάσου.

Φωτ. με τους συγκεντρωμένους στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης Ν.Γ. Μαυρής

Τους συγκεντρωθέντες καλωσόρισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων κ. Γιάννης Φραγκούλης, που είχε και τον συντονισμό της παρουσίασης. Στη συνέχεια, η Δήμαρχος Κάσου κ. Μαίρη Σορώτου Τσανάκη έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό, αναφέρθηκε στη σημασία της πραγματοποίησης πολιτιστικών συναντήσεων στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κάσου και ευχήθηκε στον αγαπητό συμπατριώτη μας Καρπαθιακής καταγωγής, συγγραφέα κ. Μανώλη Μελά να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο του.

Στη συνέχεια, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Στα ίχνη του παρελθόντος» με ομιλητές τον τ. Έπαρχο Καρπάθου Κάσου κ. Μιχάλη Ερωτόκριτο και τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μανώλη Περσελή και βέβαια τον καθηγητή συγγραφέα κ. Μανώλη Μελά, ο οποίος και παρουσίασε εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό από τα αρχαιολογικά ευρήματα σε Κάσο και Κάρπαθο

Στο τέλος της εκδήλωσης ο συγγραφέας κ. Μανώλη Μελά,  δέχθηκε ερωτήσεις  από το ακροατήριο σχετικά με θέματα που αφορούσαν την αρχαιολογία της Κάσου. Μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους οι τ. Δήμαρχοι Κάσου κκ Γιώργος Παπαγεωργίου και Δημήτρης Ερωτόκριτος.

Πηγή> Ο.Δ.Σ.Α-Π./Δ.Τ.

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάσο, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Πολιτιστικές εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.