ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΑΡΕΣΤΗ Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Κάρπαθος: 12-9-2018

Στον  αγιασμό που έγινε στα σχολεία του Απερίου και των Πηγαδίων με την έναρξη της σχολικής περιόδου, παρέστη ο Έπαρχος Καρπάθου-Κάσου κ. Γιάννης Μηνατσής. Ο κ. Έπαρχος ευχήθηκε στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς  των δύο βαθμίδων και στους γονείς, καλό χειμώνα και καλή σχολική σεζόν. Ιδιαιτέρως στους μαθητές καλή πρόοδο, στους καθηγητές και τους δασκάλους καλό κουράγιο και στους γονείς δύναμη και υπομονή για να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν και κυρίως σε αυτούς που τα παιδιά τους φοιτούν στο ΕΠΑΛ και στο Γυμνάσιο Πηγαδίων με τη συνέχιση των απογευματινών ωραρίων.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΕΤΡΑΔΙΑ

Ο Έπαρχος μοίρασε στους μαθητές των δημοτικών σχολείων, τετράδια τα οποία έστειλε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την έναρξη της σχολικής περιόδου. Οι διευθυντές των δημοτικών σχολείων ευχαρίστησαν τον  Έπαρχο για την προσφορά των τετραδίων στους μικρούς μαθητές. Το προσεχές διάστημα,, θα δοθούν  τετράδια και στους μαθητές των δημοτικών σχολείων Αρκάσας και Ολύμπου-Διαφανίου.

Πηγή> Γραφείο Τύπου Επαρχείου Καρπάθου-Κάσου

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάρπαθο, Αναδημοσιεύσεις, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.