Έκθεση φωτογραφίας- Εργαστήρι Ζωγραφικής-Κεραμικής – 2ήμερο Βazaar βιβλίου στον Σ.Α.Ε.

Αθήνα 16 Οκτωβρίου 2018

Αγαπητά μας μέλη,

Σας υπενθυμίζουμε την έκθεση  φωτογραφίας της Μαρίας Στέφωση  «Το Αβερώφειο Σχολείο στη Διπλάρειο Σχολή». Εκδήλωση στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων του Συνδέσμου. (Εγκαίνια Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στις 19:30). Καθώς και την ομιλία του κ. Γιάννη Κοσσένα με θέμα: «Βλάσης Φρυσίρας-Ένας μεγάλος συλλέκτης-ένα σπουδαίο μουσείο». Σύντομες παρεμβάσεις θα γίνουν από τον κ. Στέφανο Δασκαλάκη-Ζωγράφο και την κ. Ήρα Παπαποστόλου-Ιστορικό Τέχνης / Δημοσιογράφο.(Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 19:00).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας επισυνάπτουμε την Εκδήλωση του Συνδέσμου για το Εργαστήρι Ζωγραφικής & Κεραμικής για μικρούς ζωγράφους προς ενημέρωσή σας. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στην εκδήλωσή μας, που πραγματοποιείται στο εντευκτήριό μας :

Σας ενημερώνουμε για το διήμερο Bazaar Βιβλίου το οποίο πραγματοποιείται στο εντευκτήριο μας. θα χαρούμε πολύ να σας δούμε.Ε

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την ανωτέρω εκδήλωση παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Γραμματεία του Συνδέσμου στα τηλέφωνα : 210 – 82.28.150, 210 – 82.54.289, 210 – 82.18.408.

Με εκτίμηση

Γραμματεία Συνδέσμου

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.