Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρουσιάζει σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ το συλλεκτικό γραμματόσημο για την Επέτειο των 70 χρόνων από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου

Ρόδος, 13 Νοεμβρίου 2018

Το εμβληματικό, συλλεκτικό γραμματόσημο για την Επέτειο των 70 χρόνων από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Μητέρα Ελλάδα, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ.

Το γραμματόσημο, εμπεριέχει στοιχεία Πολιτισμού, Ιστορίας, Τέχνης και Λογοτεχνίας, άρρηκτα συνδεδεμένα με τα 70 χρόνια από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου.

Η έκδοση του γραμματοσήμου ήταν μια ιδέα, του Προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Γάκη και υλοποιείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ.

Η παρουσίαση θα γίνει, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 20:00 στη Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου Ι. & Π. Νεστορίδη (πρώην Κω) και τελεί υπό την Αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων.

Η Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου παραχωρείται από τον πρόεδρο, Νίκο Φρόνα.

Πηγή> Περιφέρεια Ν. Αιγαίου >Δ.Τ.

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από τη Ρόδο, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.