Άρχισε η διανομή των ειδών διατροφής από το κοινωνικό παντοπωλείο του Επαρχείου Καρπάθου-Κάσου

Κάρπαθος, 29-1-2019

Από αύριο Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 αρχίζει η διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους  από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Επαρχείου Καρπάθου-Κάσου.

Η διανομή θα γίνεται από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο Επαρχείο και οι δικαιούχοι  θα πρέπει να προσέρχονται με  το δελτίο της ταυτότητας τους για να παραλαμβάνουν τα  είδη που δικαιούνται.  Αντίστοιχη διανομή θα γίνει μέσα στις προσεχείς ημέρες και στο νησί της Κάσου στους εκεί δικαιούχους  αφού προηγηθεί σχετική ανακοίνωση.

Η λειτουργία του Κοινωνικού παντοπωλείου εντάσσεται στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής του Επαρχείου Καρπάθου-Κάσου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκειμένου να βοηθηθούν  οι  συμπολίτες μας οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις ύστερα από αυστηρή διαδικασία της αρμόδιας επιτροπής της Περιφέρειας.  Τρόφιμα θα διανέμονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα και οι δικαιούχοι θα ενημερώνονται τηλεφωνικά και  με αντίστοιχα δελτία τύπου ενώ θα τηρούνται αυστηρά τα προσωπικά δεδομένα.

Τέλος, μια υπόσχεση γίνεται πραγματικότητα και στα δύο νησιά της Επαρχιακής μας Ενότητας.

Πηγή> Π. Ε. Καρπάθου-Κάσου/ Δ.Τ. Αρ. Πρωτ. 249

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάρπαθο, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.