Η διανομή ειδών διατροφής του κοινωνικού παντοπωλείου στην Κάσο

ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ  ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΟ

Κάρπαθος, 20-2-2019

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία , η διανομή ειδών διατροφής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Επαρχείου Καρπάθου-Ηρωικής Νήσου Κάσου, στους δικαιούχους του γειτονικού νησιού.

Η διανομή έγινε από τον Έπαρχο Καρπάθου-Ηρωικής Νήσου Κάσου κ.Γιάννη Μηνατσή και από τον Γεωπόνο του Επαρχείου κ.Μανώλη Κρητσιώτη ,ο οποίος είναι και μέλος της Επιτροπής παραλαβής.

Δικαιούχοι ήταν 53 Οικογένειες της Κάσου οι οποίες ευχαρίστησαν τον κ.Έπαρχο γι’ αυτήν την πρωτοβουλία και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργο Χατζημάρκο που πήρε την απόφαση για την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου , στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ.Έπαρχος ενημέρωσε τους συμπατριώτες μας της Κάσου , για την αυστηρή  τήρηση των όρων που προβλέπονται σύμφωνα με τα οικονομικά κριτήρια του καθενός και  ενημέρωσε όσους θεώρησαν ότι απορρίφθηκαν , ενώ πληρούσαν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις , να επανυποβάλουν τα δικαιολογητικά τους στην αρμόδια επιτροπή της Ρόδου.

Το Επαρχείο αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όσους βοήθησαν στην διαδικασία διανομής και ιδιαιτέρως , την Επιτροπή Του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Φρυ Κάσου, για την παραχώρηση της αίθουσας όπου έγινε η διανομή, την επίτροπο κ.Ειρήνη Μανούσου,τον κ. Νικόλαο Μαστροπαύλο, τον κ. Κυριάκο Ζάγορα και την κ.Ευγενία Νικολάου.

Για την ημερομηνία επόμενης διανομής θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Πηγή> Π.Ε. Καρπάθου-Ηρωικής Νήσου Κάσου/ Δ.Τ. αρ. πρωτ. 254

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάρπαθο, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.