Συμμετοχή Ομοσπονδίας Δ.Σ. Α-Π στον εορτασμό της Εθνικής Εορτής στον Πειραιά

Η Ομοσπονδία μας, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Περιφέρειας Αττικής, συμμετείχε στις εκδηλώσεις της επετείου της 25ης Μαρτίου 1940 στον Πειραιά, που άρχισαν με επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πειραιά κκ. Σεραφείμ. Το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων, όπως κάθε χρόνο, ήταν η  παρέλαση που έγινε παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Οι νέοι και οι νέες της Δωδεκανήσου συγκεντρώθηκαν από νωρίς στη Δωδεκανησιακή μας Εστία, για ένα  κέρασμα και μετά συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο κ. Γιάννη Φραγκούλη, την αντιπρόεδρο κ. Κατερίνα Βουρεξάκη,  τον πρόεδρο του Συνδέσμου Απανταχού Καστελλοριζίων κ. Βασίλη Νικολαρά,  την πρόεδρο της Ένωσης Κώων κ. Λουκία Ζερβάνου, τον πρόεδρο του Ομίλου Καρπαθίων Νέων κ. Ερρίκο Γιαλλουράκη,  τα μέλη των ΔΣ της Ομοσπονδίας μας και λοιπών φορέων κκ Σοφία Ηρακλείδου, Μαριάνα Αντύπα, Γρηγόρη Χατζηαντωνίου  και Φωτεινή Ασβεστά μετέβησαν στο χώρο αφετηρίας της παρέλασης.  Ο  καιρός ήταν εξαιρετικός και πάρα πολλοί Πειραιώτες βρέθηκαν στους δρόμους, καθ΄ όλο το μήκος της παρέλασης, χειροκροτώντας με ενθουσιασμό,  δείχνοντας την ανάγκη τους για ένα ξέσπασμα στις δύσκολες μέρες, που όλοι βιώνουμε.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη νεολαία της παροικίας μας,  που έδωσε για άλλη μια φορά το παρόν της και μας έκανε όλους να νοιώθουμε υπερήφανοι.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας

Φωτογραφίες από τον εορτασμό, στην ιστοσελίδα, http://www.omospondia12.com

Πηγή: Ο.Δ.Σ. Α-Π/ Δ.Τ.

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.