ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΤΣΑΚΙΡΑΚΗ

Κάρπαθος, 24.5.2019

Έτοιμο να παραδοθεί στο Υπουργείο Υγείας είναι το νέο νοσοκομείο Καρπάθου. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτήριο με όλες τις ΄απαραίτητες προδιαγραφές εξοπλισμένο επίσης με υπερσύγχρονα μηχανήματα, δυναμικότητας 22 κλινών. Το όλο έργο χρηματοδότησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με το ποσό των 6,800,000 ευρώ από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ. Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή του κόμβου και του αγωγού όμβριων υδάτων, έργα τα οποία επίσης χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με υπογραφή του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου. Πριν τρεις ημέρες έγινε η προκήρυξη επτά ειδικοτήτων γιατρών και αναμένεται προσεχώς να προχωρήσουν και οι υπόλοιπες για όλο το προσωπικό. Το Επαρχείο και η Περιφέρεια πιέζουν το Υπουργείο Υγείας και τη Β΄ ΥΠΕ να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες των προκηρύξεων και μέσα από αυτές να δίδονται κίνητρα για την εντοπιότητα.

Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ

Θα ήταν σοβαρή παράλειψη να μην αναφερθεί δημόσια η μεγάλη συμβολή στην αποπεράτωση και στην καλή εκτέλεση του έργου του εργοταξιάρχη Θοδωρή Τσακιράκη! ¨Ήταν ο άνθρωπος που νύχτα – μέρα με επίπονες προσπάθειες συντόνιζε όλες τις εργασίες, βρισκόταν επί ποδός και είναι αυτός στον οποίο οφείλεται η ολοκλήρωση του έργου και η παράδοσή του με όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.

Ως Έπαρχος θα ήθελα να τον ευχαριστήσω θερμά και να του συγχαρώ για τη συνέπεια κα και το αμέριστο ενδιαφέρον του να παραδ΄σοει το κτήριο του νέου νοσοκομείου στο νησί μας.

O Έπαρχος Καρπάθου – Ηρωικής Νήσου Κάσου

Γιάννης Γ. Μηνατσής

Πηγή>Π.Ε.Καρπάθου-Η.Ν.Κάσου/Δ.Τ. Αρ. Πρωτ.821

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Ανταποκρίσεις από την Κάρπαθο, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.